Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Οι δηλώσεις της Πάλτροου για τη μητρότητα, εξόργισαν την Αντζελίνα Τζολί!

Οι δηλώσεις της Πάλτροου για τη μητρότητα, εξόργισαν την Αντζελίνα Τζολί!

από kmir

angelina​Νέα κόντρα ξέσπασε στο Hollywood, ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τη Γκουίνεθ Πάλτροου, με αφορμή τις δηλώσεις της δεύτερης για τη μητρότητα!

Η πρόσφατα χωρισμένη Γκουίνεθ και μητέρα δυο παιδιών, δήλωσε στο Ε! πως η μητρότητα για εκείνη είναι δυσκολότερη από τις απλές «καθημερινές» γυναίκες:

«Νομίζω πως το να εργάζεσαι σε γραφείο, έχει μια ρουτίνα. Μπορείς να δουλεύεις το πρωί, και στη συνέχεια να επιστρέφεις σπίτι σου το βράδυ. Όταν όμως γυρίζεις μια ταινία, σου λένε πως πρέπει για παράδειγμα να πας στο Γουισκόνσιν για δυο εβδομάδες, και έπειτα δουλεύεις 14 ώρες τη μέρα, και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω πως το να έχεις μια κανονική δουλειά και παράλληλα να είσαι εργαζόμενη μητέρα (αν και έχεις τις προκλήσεις του), δεν είναι το ίδιο με το να είσαι ηθοποιός!»

Αυτά άκουσε και η 38χρονη Άντζελίνα μητέρα έξι παιδιών και έγινε… έξαλλη!

Σε συνέντευξή της στη New York Post, η Τζολί «τα έχωσε» στη συνάδελφό της, λέγοντας:

«Νομίζω ότι γυναίκες όπως εμείς που τα έχουμε όλα στη διάθεσή μας, δεν θα έπρεπε να παραπονιόμαστε. Δεν είμαι μια single μητέρα με δυο δουλειές που προσπαθώ να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητα. Έχω πολλή υποστήριξη από τους ανθρώπους μου, απ΄ότι οι περισσότερες γυναίκες του κόσμου.Και έχω τα οικονομικά μέσα που μου εξασφαλίζουν ένα σπίτι, ιατρική φροντίδα και τροφή. Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν και δεν έχουν τα οικονομικά μέσα, δεν έχουν άλλη βοήθεια και είναι μόνοι τους μεγαλώνοντας παιδιά. Αυτό ναι. Είναι δύσκολο!»

Να σημειωθεί ότι η Αντζελίνα Τζολί εκτός από έξι παιδιά έχει ενεργό ρόλο στην υποκριτική, όπως επίσης και άκρως απαιτητική φιλανθρωπική δράση, σε αντίθεση με την Γκουίνεθ!

star.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies