Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Οι άγνωστες δίδυμες αδελφές…

Οι άγνωστες δίδυμες αδελφές…

από kmir

agnwstes didimes 1Η 26χρονη Niamh από την Ιρλανδία βρήκε σε ένα μήνα την άγνωστη δίδυμη «αδελφή» της

χάρη σε ένα πείραμα που διοργανώθηκε στο διαδίκτυο.

Η Niamh Geaney αποφάσισε να λάβει μέρος σε ένα πείραμα – διαγωνισμό στο διαδίκτυο. Επρόκειτο για μια καμπάνια ανεύρεσης των σωσιών.

Οι συμμετέχοντες έπρεπε να βρουν μέσα σε ένα μήνα τον σωσία που θα τους έμοιαζε όσο γίνεται περισσότερο. Ο «άγνωστος δίδυμος» μπορούσε να είναι από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, αλλά απαγορευόταν να είναι κάποιος συγγενής τους.

agnwstes didimes 2Μετά από λίγες μέρες η Niamh βρήκε την σωσία της. Ηταν η 29χρονη Karen Branigan που έμενε μια ώρα μακριά της, στην Ιρλανδία. Η συνάντηση όπως αναφέρει η Niamh ήταν στην αρχή αρκετά άβολη και την έκανε να αισθανθεί περίεργα, αλλά μετά όλο το θέμα ήταν διασκεδαστικό.

«Σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης μας την χάζευα. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το πρόσωπο της και τις εκφράσεις που έκανε. Σκεφτόμουν και έλεγα « Ω Θεέ μου, αυτό είναι το δικό μου πρόσωπο» δήλωσε και πρόσθεσε:«Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες φορές είπα την λέξη τρομακτικό» δήλωσε.

Η Karen έχει πέντε αδελφές και έναν αδελφό ενώ η Niamh έχει δύο αδελφές. Και τα δυο κορίτσια συμφωνούν πως καμία από τις αδελφές τους δεν τους μοιάζει τόσο όσο μοιάζουν οι δυο τους μεταξύ τους.

 

agnwstes didimes 3

 

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies