Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Ο μπόμπιρας που έκανε τον ιδιοκτήτη καταστήματος να δακρύσει…

Ο μπόμπιρας που έκανε τον ιδιοκτήτη καταστήματος να δακρύσει…

από kmir

mpompirasΣυγκινητικές στιγμές σε γνωστό πολυκατάστημα στη Χαλκίδα, με πρωταγωνιστή ένα μικρό παιδί που έκανε όσους τον άκουσαν να δακρύσουν…

Ο μπόμπιρας είχε βγει με τον πατέρα του για ψώνια όταν σταμάτησε μπροστά από τα ράφια με τα CD. “Μπαμπά στο σχολείο μου δεν μπορούμε να ακούσουμε παραμύθια και τραγουδάκια. Θέλω να γίνω καλός μαθητής και να πάω να σπουδάσω.” ήταν τα λόγια του μικρού που κοίταξε τον πατέρα του σαν να του έλεγε να το αγοράσει.

“Δεν έχουμε λεφτά παιδί μου, το εργοστάσιο που δούλευα έκλεισε” ήταν τα λόγια του πατέρα. Ο μπόμπιρας δεν επέμεινε. Του ζήτησε όμως κάτι που έκανε τον πατέρα να “λυγίσει” από την συγκίνηση. “Θα πω του Άγιου Βασίλη να το φέρει. Δεν θέλω δώρο για μένα.”

Εκείνη την ώρα περνούσε από το κατάστημα ο Χαλκιδέος ιδιοκτήτης που άκουσε τα λόγια του μικρού μαθητή. Σύμφωνα με το evianews.com, κοντοστάθηκε και ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια του. Δεν μίλησε, έστριψε 180 μοίρες και πήγε στις υπαλλήλους.

Πέρασαν τα λεπτά και η οικογένεια πήγε στο ταμείο για να πληρώσει. Ξαφνικά είδε μία πωλήτρια να πλησιάζει μπαμπά και γιο και να τους δίνει το ραδιοσιντί. “Σας το κάνει δώρο το κατάστημα μας, κύριε” απάντησε η πωλήτρια. Στην συνέχεια το έβαλε στο κουτί του.

Ο μπόμπιρας άρχιζε να ουρλιάζει από την χαρά του και να ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη που έδειξε έμπρακτα την ευαισθησία του…

www.newsit.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies