Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! 6χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του και το ίντερνετ του έκανε το σπουδαιότερο δώρο!

6χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του και το ίντερνετ του έκανε το σπουδαιότερο δώρο!

από kmir

6xronos grammaΟ 6χρονος Danny Nickerson, που διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο…

Η μητέρα του, Carley, προσπάθησε να του χαρίσει μερικές στιγμές ευτυχίας με έναν πρωτότυπο μάλλον τρόπο.

Ο Danny αναγκάστηκε να διακόψει το σχολείο του λόγω των θεραπειών και αναγκαστικά έχασε τους φίλους τους και ένιωθε μοναξιά.

Ωστόσο, η Carley γνωρίζει πως η αγαπημένη του ενασχόληση είναι η αλληλογραφία, και γι’ αυτό τον λόγο ζήτησε από ξένους, μοιράζοντας ένα φυλλάδιο, να του ταχυδρομήσουν την ημέρα των έκτων γενεθλίων του ευχετήριες κάρτες.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ανέλπιστα μεγάλη, αφού την πρώτη μέρα η οικογένεια έλαβε περίπου 40 γράμματα, ενώ όταν το αίτημα της Carley βγήκε στο διαδίκτυο, εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να στέλνουν τα γράμματα και τις ευχές τους στον Danny. Ο μικρός «αγωνιστής» ενθουσιάστηκε όταν διάβαζε το όνομά του πάνω σε όλα αυτά τα γράμματα και πήρε αρκετό κουράγιο για να συνεχίσει τη θεραπεία του.

Σύμφωνα με τα ποσοστά, λιγότερο από το 10 τοις εκατό των ανθρώπων που βρίσκονται στην κατάσταση του Danny καταφέρνουν να ξεπεράσουν το πρόβλημα και να επιβιώσουν για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 18 μήνες, όμως η μητέρα του δείχνει πολύ αισιόδοξη, παρόλο που βλέπει το μικρό αγόρι της να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

 

www.queen.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies