Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς O όμιλος CRYO-SAVE «ανοίγει τις πόρτες του» στους γονείς

O όμιλος CRYO-SAVE «ανοίγει τις πόρτες του» στους γονείς

από kmir

O όμιλος CRYO-SAVE «ανοίγει τις πόρτες του» στους γονείς O όμιλος CRYO-SAVE «ανοίγει τις πόρτες του» στους γονείς

Στα πλαίσια του προγράμματος «Συμβούλιο Γονέων» η Cryo-Save καθιερώνει μια μοναδική πρωτοβουλία για την εκπαίδευση της κοινωνίας σχετικά με τις δυνατότητες χρήσης των βλαστικών κυττάρων

Η Cryo-Save, η Μεγαλύτερη Διεθνής Οικογενειακή Τράπεζα Φύλαξης Βλαστικών Κυττάρων, έχει την χαρά να ανακοινώσει την έναρξη ενός μοναδικού προγράμματος, του «Συμβουλίου Γονέων της Cryo-Save». Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες του Ομίλου, να προσεγγίσουν την εταιρεία από μια νέα οπτική γωνία, να έρθουν σε άμεση επαφή με τη διοίκησή της και την επιστημονική ομάδα των εργαστηριακών εγκαταστάσεων, να επιτηρήσουν τις λειτουργίες της και να ενημερωθούν για τους μελλοντικούς της στόχους. Θα εστιάσουν στις κύριες εταιρικές αξίες, όπως την τεχνογνωσία, τη λεπτομερή φροντίδα, τη διεθνή παρουσία, την υποστήριξη των πελατών, τη διαφάνεια και την υποδειγματική φύλαξη.

Δηλώσεις συμμετοχών υποβλήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας της Cryo-Save και οι χώρες που συμμετέχουν είναι η Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Σερβία, Βοσνία και Ελλάδα. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων έχει λήξει και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της επιλογής αντιπροσώπων γονέων από κάθε χώρα. Μέσω αυτής την κοινότητας, η Cryo-Save θα επικοινωνήσει προσωπικά με τους γονείς, για θέματα σχετικά με τη λειτουργία της εταιρείας και τα μετέπειτα επιτεύγματα στον τομέα της έρευνας των βλαστικών κυττάρων, όπου η ανταλλαγή απόψεων θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη.

Το Συμβούλιο Γονέων και η Cryo-Save θα αλληλεπιδρούν στενά για μια περίοδο τριών μηνών, μέχρι το πρόγραμμα να ολοκληρωθεί. Μετά το πέρας του τριμήνου νέες χώρες θα ενταχθούν και θα δοθεί ξανά η ευκαιρία συμμετοχής σε άλλους γονείς. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να επισκεφθούν τις κεντρικές εργαστηριακές εγκαταστάσεις και χώρους φύλαξης στο Niel, του Βελγίου και να γνωρίσουν την διοίκηση της εταιρίας και τους επιστήμονες του κλάδου των βλαστικών κυττάρων. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια ιδιωτική τράπεζα ανοίγει τις πόρτες στους πελάτες της, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τεχνικές τελευταίας γενιάς και για τις διαδικασίες επεξεργασίας και φύλαξης βλαστικών κυττάρων του χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια της Cryo-Save.

Σχετικά με την Cryo-Save www.cryo-save.com/gr

Η Cryo-Save, η Μεγαλύτερη Διεθνής Οικογενειακή Τράπεζα Φύλαξης Βλαστικών Κυττάρων, φυλάει στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις της πλέον πάνω από 200.000 δείγματα από το αίμα και τον ιστό ομφαλίου λώρου των νεογέννητων παιδιών και από τον λιπώδη ιστό των ενηλίκων. Τα κύτταρα αυτά μπορεί να κάνουν τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου στη περίπτωση κάποιας μελλοντικής ασθένειας που για να αντιμετωπιστεί απαιτεί μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων. Ήδη, αρκετές ασθένειες μπορεί να αντιμετωπιστούν με τη χρήση τέτοιου είδους κυττάρων και στο μέλλον ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί. Λόγω της διεθνής επιχειρηματικής της στρατηγικής, η Cryo-Save εκπροσωπείται σε περισσότερες από 43 χώρες σε τέσσερις ηπείρους, με υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις επεξεργασίας και φύλαξης σε Βέλγιο (κεντρικές εγκαταστάσεις), Γερμανία, Ντουμπάι Ινδία, Νότια Αφρική και Γαλλία (υπό διαπίστευση).

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies