Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς notosbabylist, κοντά σας σε κάθε σας χαρά!

notosbabylist, κοντά σας σε κάθε σας χαρά!

από kmir

notosbabylist, κοντά σας σε κάθε σας χαρά!Μετά την επιτυχημένη notos Wedding List, ήρθε και η σειρά της notosbabylist , της πιο ξεχωριστής λίστας γέννησης και βάπτισης! Tα notosgalleries και notoshome δημιούργησαν για όλους τους γονείς-to-be, την πιο πλούσια λίστα γέννησης και βάπτισης. Με περισσότερες από 1.000 μάρκες και 300.000 προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών, αξεσουάρ, επίπλων, λευκών ειδών και διακοσμητικών, η notosbabylist καλύπτει όλες σας τις ανάγκες όσον αφορά στα ρουχαλάκια του μωρού σας, στη δημιουργία του δωματίου του, στον εξοπλισμό για τη βόλτα του και ό,τι άλλο συμπληρώνει τον …μικρόκοσμο του νέου μέλους της οικογένειάς σας!

Tαυτόχρονα, προσφέρει σε εσάς προνόμια και παροχές, όπως, τη δυνατότητα των προαγορών και την επιστροφή του 10% της αξίας των αγορών σας, με τη notosplus Visa.

Η notosbabylist μπορεί να ανοιχτεί σε οποιοδήποτε πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notosgalleries ή/και ειδών σπιτιού notoshome σε όλη την Ελλάδα από πριν τη γέννηση μέχρι και πριν τη βάπτιση του μωρού σας.

Στη notosbabylist συμμετέχουν τα πολυκαταστήματα notosgalleries της Αθήνας, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, της Καλαμάτας, της Πάτρας και της Λάρισας και τα πολυκαταστήματα notoshome στην πλατεία Κοτζιά και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.notosbabylist.gr, www.notosgalleries.gr και www.notoshome.gr.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies