Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Νέες μπατονέτες από τη Hansaplast: Φροντίδα και περιποίηση για όλους εσάς …και το περιβάλλον!

Νέες μπατονέτες από τη Hansaplast: Φροντίδα και περιποίηση για όλους εσάς …και το περιβάλλον!

από kmir

Cotton-Sticks -babyΟι μπατονέτες Hansaplast από τη σειρά προσωπικής υγιεινής της Hansaplast, ανανεώθηκαν και κυκλοφορούν σε νέα συσκευασία με νέα πιο ελκυστική τιμή, για την καθημερινή φροντίδα και περιποίηση όλης της οικογένειας.

 

Οι νέες μπατονέτες Hansaplast ενηλίκων, από 100% αγνό, καθαρό, υδρόφιλο βαμβάκι, έρχονται σε νέα υπέροχη συσκευασία και παρουσιάζουν μια μοναδική καινοτομία που σέβεται το περιβάλλον: κατασκευασμένες από φυσική, πρώτη ύλη, οι νέες μπατονέτες Hansaplast είναι βιοδιασπώμενες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με απορρίμματα, καθώς διασπώνται φυσικά σε σύντομο χρονικό διάστημα όταν καταλήγουν σε αυτό.

Ταυτόχρονα, οι νέες μπατονέτες Hansaplast, παραμένουν απαλές και απορροφητικές, με εύκαμπτο στέλεχος και απόλυτα σταθερά άκρα, για την αποφυγή των τραυματισμών και διατίθενται σε συσκευασία των 100 και 200 τεμαχίων.

Οι νέες παιδικές μπατονέτες Hansaplast είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των μικρών μελών της οικογένειας. Το ανατομικό τους σχήμα, με τα απόλυτα σταθερά άκρα και το εύκαμπτο στέλεχος, προσφέρει απόλυτα ασφαλή χρήση, ενώ το πρακτικό άνοιγμα της νέας πρωτοποριακής συσκευασίας διαφυλάσσει την υγιεινή προστασία τους.

Κατασκευασμένες από 100% αγνό, καθαρό, υδρόφιλο βαμβάκι ανώτερης ποιότητας, οι νέες παιδικές μπατονέτες Hansaplast είναι μικροβιολογικά ελεγμένες για μεγαλύτερη ασφάλεια και υγιεινή.

Κυκλοφορούν σε μεγαλύτερη πλέον συσκευασία, 56 τεμαχίων, για μεγαλύτερη οικονομία.

Χαρίστε σε εσάς και στους δικούς σας τη φροντίδα και περιποίηση που τους αξίζει με τη σφραγίδα Hansaplast!

Βιοδιασπώμενες Μπατονέτες Hansaplast ενηλίκων 100 τεμάχια: Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 0,98€*

Βιοδιασπώμενες Μπατονέτες Hansaplast ενηλίκων 200 τεμάχια: Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 1,69€*

Παιδικές Μπατονέτες Hansaplast 56 τεμάχια: Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 1,29€*

Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της, δηλαδή των καταστημάτων λιανικής.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies