Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Νέα τροπή στην υπόθεση του μικρού Γκάμι και της παρένθετης μητέρας!

Νέα τροπή στην υπόθεση του μικρού Γκάμι και της παρένθετης μητέρας!

από kmir

Thailand Australia SurrogacyΝέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με το ζευγάρι των Αυστραλών που φέρεται ότι εγκατέλειψε το βρέφος που απέκτησε με παρένθετη μητέρα

επειδή αυτό έπασχε από σύνδρομο Ντάουν, έδωσαν τα όσα δήλωσαν οι δύο νέοι γονείς, που υποστήριξαν ότι ήθελαν να πάρει μαζί τους στην Αυστραλία και το αγοράκι.

Μιλώντας δημόσια για πρώτη φορά, ο Ντέιβιντ και η Γουέντι Φάρνελ, επέμειναν ότι ήταν η ταϊλανδή παρένθετη μητέρα αυτή που δεν τους έδινε τον ηλικίας επτά μηνών σήμερα Γκάμι.

Το ζευγάρι, το οποίο επέστρεψε στη χώρα του με την δίδυμη αδελφή του Γκάμι, επέμεινε ότι θέλει να πάρει και τον μικρό.

Αρχικά, η παρένθετη μητέρα υποστήριξε ότι το ζευγάρι εγκατέλειψε σκοπίμως τον Γκάμι εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει – πάσχει και από συγγενή καρδιοπάθεια.

Αλλά σε συνέντευξη στο Associated Press, η Παθαραμόν Τσάνμπουα, 21 ετών, φαίνεται να αναδιπλώνεται λέγοντας, «Δεν άφησα τον Γκάμι να επιστρέψει μαζί τους, αυτή είναι η αλήθεια κι αυτό γιατί θα τον έβαζαν σε ίδρυμα».

Σε μία φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξή του στο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο Channel Nine ο Ντέιβιντ Φάρνελ είπε: «Δεν εγκαταλείψαμε τον γιο μας. Η Παθαραμόν μας είπε ότι αν επιχειρήσουμε να τον πάρουμε μαζί μας, θα καλέσει την αστυνομία και θα προσπαθήσει να πάρει και το κοριτσάκι μας και θα κρατήσει και τα δύο μωρά.»

Η υπόθεση πήρε πρόσφατα περίεργη τροπή, όταν έγινε γνωστό ότι ο Ντέιβιντ Φάρνελ είχε καταδικαστεί τη δεκαετία του 1990 για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Ο ίδιος, πάντως, επέμεινε χθες ότι η κόρη του δεν κινδυνεύει από εκείνον.

Η παρένθετη μητέρα, η οποία έχει άλλα δύο παιδιά, είπε ότι το ζευγάρι της ζήτησε να κάνει άμβλωση όταν ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος και έμαθε πως ο Γκάμι έπασχε από Ντάουν.

Εκείνη αρνήθηκε λόγω βουδιστικών πεποιθήσεων. Στη Ταϊλάνδη είναι παράνομη η άμβλωση όταν το βρέφος έχει πρόβλημα υγείας.

Ο Φάρνελ αρνείται ότι ζήτησε από την παρένθετη μητέρα να κάνει άμβλωση αλλά εκφράζει την οργή του απέναντι στο πρακτορείο που είχε αναλάβει τη διαδικασία, γιατί δεν πραγματοποίησε εγκαίρως εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του βρέφους και όταν το έκανε ήταν πια αργά για άμβλωση. Αν το γνώριζαν νωρίτερα, λέει ο ίδιος, προφανώς θα επέλεγαν την άμβλωση.

«Δεν νομίζω ότι κανένας γονέας θέλει έναν γιο με αναπηρία. Οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να είναι υγιή και ευτυχισμένα» είπε ο Φάρνελ, καταλήγοντας, ότι τότε ήταν που η παρένθετη μητέρα προσφέρθηκε να κρατήσει εκείνη το αγοράκι κι ας είχε πρόβλημα υγείας.

 

tanea.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies