Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Μύθος ο κολπικός οργασμός, σύμφωνα με 2 Ιταλούς επιστήμονες!

Μύθος ο κολπικός οργασμός, σύμφωνα με 2 Ιταλούς επιστήμονες!

από kmir

sex ellinidesΈνα ζευγάρι Ιταλών σεξολόγων, υποστηρίζουν ότι ο κολπικός οργασμός, το σημείο G, αλλά και ο κλειτοριδικός οργασμός στη διάρκεια του κολπικού σεξ είναι ανύπαρκτα.

Το σχετικό πόρισμα δημοσίευσε στην επιστημονική επιθεώρηση Clinical Anatomy

Επί χρόνια οι γυναίκες μάθαιναν ότι μπορούν (και πρέπει) να έχουν οργασμό κατά την διείσδυση του πέους στον κόλπο, αρκεί να επιτυγχανόταν επαρκής διέγερση του κόλπου ή/και του σημείου G.

Ωστόσο, ο δρ Βιντσένζο Πούπο, ερευνητής στο Ιταλικό Κέντρο Σεξολογίας και η δρ Τζουίλια Πούπο, από το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, γράφουν ότι από μόνη της η γυναικεία ανατομία καταρρίπτει την θεωρία του κολπικού οργασμού.

Οι δύο ερευνητές εξηγούν ότι οι γυναίκες που αναφέρουν ότι έχουν «κολπικό οργασμό» έχουν στην πραγματικότητα έλθει σε κορύφωση εξαιτίας της διέγερσης των παρακείμενων ερωτογενών δομών.

Παρότι μάλιστα το «κλειδί» για τον γυναικείο οργασμό είναι στην πραγματικότητα η κλειτορίδα, η οποία αποτελεί την πιο ερωτογενής περιοχή του γυναικείου σώματος, το πέος του άνδρα δεν έρχεται σε επαφή μαζί της στη διάρκεια του κολπικού σεξ, διότι δεν έχει καμία ανατομική σχέση με τον κόλπο.

 

 

tanea.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies