Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

από kmir

 

Υλικά:

  • -6 μπριζόλες χοιρινές από λαιμό
  • -4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες ή 10 ντοματίνια ολόκληρα
  • -2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
  • -τυρί μοτσαρέλα σε φέτες
  • -1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε ροδέλες
  • -ελαιόλαδο
  • -αλάτι & πιπέρι
  • -λαδόκολλα

 

Εκτέλεση:

  • -Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες.
  • -Βάζουμε κάθε μπριζόλα σε ένα φύλλο λαδόκολλα.
  • -Από πάνω βάζουμε σε στρώσεις τη ντομάτα, το κρεμμύδι, την πιπεριά και την μοτσαρέλα.
  • -Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τυλίγουμε τη λαδόκολλα καλά ωστε να μην μπορεί να χυθεί το ζουμάκι.
  • -Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλες τις μπριζόλες και τις τοποθετούμε σε ταψί.
  • -Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 1 ώρα.
  • -Αν θέλουμε μπορούμε προς το τέλος να ανοίξουμε τις λαδόκολλες για 15 λεπτά, για να πάρει χρώμα το κρέας.

 

        Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail           στο [email protected] με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies