Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

από kmir

Από την Ματίνα, Αθήνα


Υλικά:

  • -1 ½ κιλό μοσχάρι (ποντίκι)
  • -1 κρεμμύδι
  • -½ φλυτζ. κρασί
  • -½ φλυτζ. λάδι
  • -σέλινο
  • -4 καρότα
  • -3 πατάτες
  • -αρακάς
  • -αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

  • -Κόβουμε το κρέας σε μικρές μερίδες Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το μισό βούτυρο για να κάψει και προσθέτουμε το κρεμμύδι .Ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει.
  • -Προσθέτουμε το κρέας ανακατεύοντας το . Σβήνετε με το κρασί και προσθέτουμε νερό, ώστε να σκεπαστεί το κρέας
  • -Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά 2-3 ώρες περίπου.
  • -Εν τω μεταξύ κόβουμε τις πατάτες, το σέλινο και τα καρότα σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια.
  • -Βάζουμε σε μία άλλη κατσαρόλα όλα τα λαχανικά και όταν βράσουν καλά, τα στραγγίζουμε.
  • -Βάζουμε σε ένα τηγάνι το υπόλοιπο βούτυρο και όταν κάψει προσθέτουμε τα λαχανικά να τα σωτάρουμε.
  • -Προσθέτουμε τα σωταρισμένα λαχανικά στο κρέας και αφήνουμε το μίγμα να πάρει μία βράση

 

        Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail           στο [email protected] με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies