Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Μητέρα θηλάζει ταυτόχρονα τις κόρες της και προκαλεί αντιδράσεις!

Μητέρα θηλάζει ταυτόχρονα τις κόρες της και προκαλεί αντιδράσεις!

από kmir

tautoxronos thilasmos1Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες μία 25χρονης μητέρας, η οποία θηλάζει ταυτόχρονα την 3χρονη και την ενός έτους κόρη της.

Η Τσέλσι Κρεεγκ είναι μητέρα δύο γλυκύτατων κοριτσιών και παρ΄όλο που η μίας είναι ενός και η άλλη τριών ετών, η ίδια τις θηλάζει ακόμη και μάλιστα την ίδια στιγμή.

Η 26χρονη όπως επισημαίνει στη Daily Mail, δεν είχε σκοπό να ταΐσει με αυτό το τρόπο τις κόρες της, αλλά έτσι δίνεται χρόνο στην μεγαλύτερη να περνάει χαλαρές μικρές με την μικρότερη και να δένεται περισσότερο.

tautoxronos thilasmos2Μάλιστα, η μητέρα θέλοντας να θυμάται για πάντα αυτές τις στιγμές «επέτρεψε» στη φωτογράφο Mae Burke να αποθανατίσει τις στιγμές μητρότητας, φωτογραφίζοντάς την την ώρα του θηλασμού.

«Έτσι τα κορίτσια μου έρχονται πιο κοντά. Δεν θηλάζω για να αποδείξω κάτι, ούτε για να θεωρηθώ ηρωίδα, θηλάζω για τα κορίτσια μου», δήλωσε η Τσέλσι.

Η ίδια είπε πως ο θηλασμός δεν μπορεί να προγραμματιστεί, ενώ τη στιγμή που και οι τρεις είναι αγκαλιασμένες είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας.

«Όποιος ακούει πως θηλάζω ακόμη με αυτό τον τρόπο, μένει έκπληκτος. Οι περισσότεροι μου λένε να θηλάζω μόνο την μικρότερη κόρη μου, άλλα μετά τους δείχνω τις φωτογραφίες μας και τότε καταλαβαίνουν. 

 

tautoxronos thilasmos3Η Κρεγκ γνωρίζει πως ο θηλασμός με αυτόν τον τρόπο αποτελεί ακόμη ένα θέμα-ταμπού, καθώς ο περισσότερος κόσμος φρικάρει στο θέαμα. Ωστόσο, η ίδια επιμένει πως έτσι μειώνεται ο κάθε ανταγωνισμός των δύο κοριτσιών και δημιουργείται μία υγιής αδελφική σχέση.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies