Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Μητέρα έλαβε γράμμα από τον… νεκρό γιο της!

Μητέρα έλαβε γράμμα από τον… νεκρό γιο της!

από kmir

gramma 1 miteraΜια συγκινητική ιστορία εξομολογήθηκε η Τζελ Σαρπ, από τις ΗΠΑ

μια μητέρα που έλαβε ένα γράμμα από τον νεκρό γιο της ως δώρο για την «Γιορτή της Μητέρας».

Το γράμμα συντάχτηκε πριν από 7 χρόνια από τον Κάμερον Σαρπ, όταν ήταν 12 χρονών στο πλαίσιο μιας σχολικής εργασίας, η οποία ήθελε τους μαθητές να στέλνουν γράμμα όπου θα αναφέρονταν στα αγαπημένα τους πράγματα στη ζωή και στους στόχους τους, στον μελλοντικό εαυτό τους.

Ο δάσκαλος φαίνεται να είχε υποσχεθεί στα παιδιά πως θα τους στείλει τα γράμματα την ημέρα που θα αποφοιτούσαν, προκειμένου να θυμηθούν και να εμπνευστούν από τις παλιές καλές εποχές, αλλά και να συνειδητοποιήσουν πως οι στόχοι τους έχουν πλέον αλλάξει.

gramma mitera 2«Όταν είδα το γράμμα του άτυχου αγοριού δεν ήξερα αν πρέπει να το ταχυδρομήσω. Μετά ωστόσο σκέφτηκα πως θα ήταν ένα ξεχωριστό δώρο για τη μητέρα του» είπε ο δάσκαλος που ήταν και ο αποστολέας αυτής της ιδιαίτερης έκπληξης.

 

 

 

«Πάντα τον πίεζα να βελτιώσει τον γραφικό χαρακτήρα του, αλλά τώρα αυτό το γράμμα είναι ένας θησαυρός για μένα. Δεν περίμενα τίποτα αυτή την ημέρα, όμως τελικά έγινε τόσο ξεχωριστή», τόνισε η μητέρα του αδικοχαμένου αγοριού.

gramma 3 miteraΟ άτυχος νέος έχασε την ζωή του στην τρυφερή ηλικία των 17 χρόνων, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας συμμαθητής του συγκρούστηκε με ένα φορτηγό. Τόσο ο οδηγός, όσο και οι δύο επιβάτες του άλλου οχήματος επέζησαν…

 

 

 

 

 

 

 

star.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies