Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Μητέρα αποκαλύπτει: «Δεν κάνω συχνά μπάνιο το μωρό μου!»

Μητέρα αποκαλύπτει: «Δεν κάνω συχνά μπάνιο το μωρό μου!»

από kmir

mpanio-mama-mwro 1Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημόσια δήλωση μητέρας, ότι δεν κάνει συχνά μπάνιο το μωρό της!!!

Η Κλερ Γκος έκανε την αποκάλυψή αυτή μέσα από το προσωπικό της μπλογκ.

Το κείμενο που έγραψε είχε τίτλο «Χρειάζεται στην πραγματικότητα να κάνεις μπάνιο το μωρό;».

Μετά την ανάρτησή της στο μπλογκ, η Κλερ εμφανίστηκε και στο ABC news και είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είχα καταλάβει στην πραγματικότητα κάθε πότε πρέπει να κάνει μπάνιο το μωρό, αλλά όταν είδα το μπανάκι του στην γωνία, σκέφτηκα, άραγε πότε ήταν η τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα; Είναι το τρίτο μου παιδί και όπως καταλαβαίνετε κάθε βράδυ έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω και με δυσκολία τα βγάζω πέρα! Πρέπει να κάνω και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μπάνιο που δεν χρειάζονται καν ειδική μπανιέρα ή σαμπουάν!».

Η Κλερ βγήκε στην εκπομπή για να δικαιολογήσει τις πράξεις της, και πρόσθεσε: «Συνήθως το κάνω μπάνιο μια φορά την εβδομάδα, μπορεί όμως και σπανιότερα! Μπορεί ακόμα και μια φορά στις 10 ημέρες αλλά αν πάρεις το μωρό μου και το κρατήσεις στην αγκαλιά σου, μυρίζει υπέροχα! Η δική μου λογική λέει πως δεν χρειάζεται τόσο συχνά μπάνιο. Η εμπειρία μου, μου έδειξε μετά από δύο παιδιά ότι είναι ένα χαρούμενο και υγιές μωρό και δεν είναι βρώμικο μιας και δεν λερώνεται όπως οι μεγάλοι».

Η παραδοχή της προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις άλλων γονέων που έτυχε να την παρακολουθήσουν, κατηγορώντας την για τεμπελιά!

mpanio-mama-mwro 2

 

 

 

 

 

 

 

 

mpanio-mama-mwro 3

 

 

 

 

 

 

 

 

www.dailymail.co.uk

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies