Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Μια θαρραλέα μάνα και σύζυγος! Ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία;

Μια θαρραλέα μάνα και σύζυγος! Ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία;

από kmir

tharos epithimiaΗ Κλέρ διεγνώσθη με μια ανίατη ασθένεια το 2006…

Μετά από ένα στραμπούληγμα βρέθηκε στο νοσοκομείο για 3 μήνες όπου και διαπιστώθηκε πως η ασθένεια, της επιτίθεται ραγδαία. Μέσα στον επόμενο μήνα βρέθηκε σε αμαξίδιο.

Λίγους μήνες μετά ξεκίνησε να νοσηλεύεται μόνιμα, καθώς έπασχε από τη Νόσο του κινητικού νευρώνα. Η συγκεκριμένη ασθένεια χτυπά την κινητικότητα των μυών, επηρεάζοντας σοβαρά την ομιλία, το περπάτημα, την κατάποση και τη γενική κινητικότητα του σώματος. Προκαλεί μια μόνιμη αναπηρία η οποία οδηγεί στο θάνατο.

Όταν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης της, αποχαιρέτησε τους δυο γιους της, τον Τζάκ και τον Μπέν(10 και 7 χρόνων αντίστοιχα τότε). Είχε όμως και μια τελευταία επιθυμία προς το σύζυγο της… Του ζήτησε να βρει μια νέα αγάπη και μια μητέρα που θα μπορούσε να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά της. Να μη σταματήσει τη ζωή του αλλά να συνεχίσει!

Λίγες εβδομάδες μετά απεβίωσε στα χέρια του συζύγου της, του Τζον. Ο Τζον τήρησε την υπόσχεση του και ένα χρόνο μετά, γνώρισε τη Τζούλι, μέσα από ένα ιντερνετικό σάιτ γνωριμιών. Η Τζούλι έχει επίσης 2 παιδιά. Σύντομα μετακόμισαν και ξεκίνησαν να ζουν όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Μέχρι το 2012 όπου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Ο Τζον δηλώνει, “Εκπλήρωσα την επιθυμία της Κλερ και είμαι σίγουρος πως είναι ευτυχισμένη από εκεί που μας βλέπει, ξέροντας ότι είμαστε ευτυχισμένοι και εμείς εδώ!”

dailymail.co.uk

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies