Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Mας κοιτάνε με το παιδί και ρωτάνε γιατί δεν έκανα έκτρωση!

Mας κοιτάνε με το παιδί και ρωτάνε γιατί δεν έκανα έκτρωση!

από kmir

Buchanan 1Ένα απόλυτα ερωτευμένο ζευγάρι γέμισε ευτυχία στο άκουσμα πως περιμένουν αγόρι!

Η Lacey Buchanan και ο Chris όμως δεν είχαν ανάγκη το τι θα ακολουθήσει.

Οι γονείς δέχτηκαν τηλεφώνημα κατά την εγκυμοσύνη για διμερές λυκόστομα και λαγόχειλο! Συντετριμμένοι το νεαρό ζευγάρι απορούσε γιατί να τους συμβεί κάτι τέτοιο.

Οι δυο τους ωστόσο έδειξαν θάρρος αποφασίζοντας να κρατήσουν το παιδί, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών για πιθανή αποβολή.

Το Φεβρουάριο του 2011 το παιδί ήρθε στον κόσμο. Ωστόσο οι γονείς του αντιλήφθηκαν πως η κατάσταση του μικρού Christian, ήταν χειρότερη από ότι περίμεναν.

Όχι μόνο είχε τα προβλήματα, που τους είχαν αναφέρει, αλλά δεν είχαν αναπτυχθεί κατάλληλα και τα μάτια του, με συνέπεια να μείνουν κενές οι θέσεις.

Το παιδί λοιπόν γεννήθηκε χωρίς όραση.

Πρόκειται για εξαιρετικά σπάνια περίπτωση. Το ζευγάρι ήταν τόσο χαρούμενο όσο και στεναχωρημένο για τον καρπό του έρωτά τους.

Το χειρότερο δε ήταν πως δεν μπορούσαν να τον πάρουν μαζί τους φεύγοντας από το νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να παραμείνει!

Μετά από ένα μήνα το παιδί επέστρεψε σπίτι και το δυσκολότερο κεφάλαιο της ιστορίας είχε αρχίσει. Ο κόσμος αντιδρούσε πολύ άσχημα.

“Κάθε φορά που βγάζαμε τον Christian έξω, οι άνθρωποι κοιτούσαν επίμονα και ίσως ψιθύριζαν πίσω από την πλάτη μου”, εξομολογείται η μητέρα!

Christian-Buchanan 2Έτσι αποφάσισε να δει τα πράγματα διαφορετικά! Η Lacey, συνειδητοποίησε πόσο σημαντική είναι η ζωή όσο μεγάλωνε ο γιος της. Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η ίδια, όταν ο κόσμος τον κοιτούσε επίμονα, ο μικρός δεν σταματούσε να γελάει, με συνέπεια να μοιράζει το γέλιο και στους άλλους.

Η ιστορία του Christian κατέληξε να αποτελέσει έμπνευση για πολλούς, λόγω της δύναμης που έδειχνε.

 

 

 

Christian-Buchanan3Ο μικρός κατάφερε να κάνει εγχείρηση στο στόμα και πλέον τρώει κανονικά. Ο κόσμος τον αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα και ζει σχεδόν φυσιολογική ζωή.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies