Από την Μακρίνα Εμφιετζή
Υλικά
- -2 κιλά μοσχάρι
- -2 κρεμμύδια
- -3 καρότα
- -2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
- -1 μπουκάλι μπύρα
- -Αλάτι, πιπέρι ,θυμάρι, λάδι
Εκτέλεση
- -Τσιγαρίζω το κρέας, το αφαιρώ από την κατσαρόλα και τσιγαρίζω το κρεμμύδι με τα καρότα μέχρι να γίνει διάφανο το κρεμμυδάκι.
- -Στη συνέχεια ρίχνω τον πελτέ και ανακατεύω καλά.
- -Ρίχνω τα μυρωδικά και την μπύρα, αφήνω να πάρει μια βράση και ρίχνω το κρέας.
- -Τα βάζω όλα σε μια γάστρα και τα αφήνω στο φούρνο για 2 ώρες περίπου.
Καλή σας όρεξη!
Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail στο [email protected] με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”. |