Υλικά
500 γρ. μανιτάρια στρογγυλά
1ποτήρι λευκό κρασί
1/5 ματσάκι μαϊντανό
4 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι-πιπέρι
Ελαιόλαδο
2κιλά πατάτες
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Αφήνουμε να σοταριστούν για 5 λεπτά και μετά ρίχνουμε το κρασί. Αφήνουμε επίσης, 5 λεπτά να εξατμιστεί το κρασί και προσθέτουμε τον μαϊντανό, το σκόρδο, αλάτι πιπέρι και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά. Όταν δέσει η σάλτσα είναι έτοιμο. Συνοδεύουμε με τηγανητές πατάτες ή πιλάφι.