Αρχική Μωρό 0-2Βρεφική Περιποίηση Love Every Moment

Love Every Moment

από kmir

liberoΚάνε την κάθε βόλτα με το μωρό σου, μια μοναδική στιγμή αγάπης!

Μήπως στη σκέψη της καθημερινής βόλτας με το μωρό σας νιώθετε άγχος; Μήπως την έχετε στο μυαλό σας σαν μια «επικίνδυνη αποστολή»;

Ετοιμάζετε το μωράκι σας για την καθιερωμένη του βόλτα. Τώρα σειρά σας να ετοιμαστείτε…. Διαλέγετε ρούχα και παπούτσια που θα ταίριαζαν σε αθλητή! Γιατί; Μα φυσικά επειδή ξέρετε τι σας περιμένει… Ακατάλληλα πεζοδρόμια, στενά περάσματα, παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ένα σωρό άλλα προβλήματα! Αυτή η βόλτα θυμίζει αγώνα δρόμου μετ’ εμποδίων!

Η καθημερινή βόλτα με το μωρό σας θα έπρεπε να είναι μια στιγμή χαράς, απόλαυσης και χαλάρωσης. Μια στιγμή αγάπης!

Η Libero μέσα από την ιστοσελίδα της www.LoveEveryMoment.gr δημιουργεί μία νέα δράση, το «BABY on WALK» με στόχο, το δικαίωμα το δικό σας και του μωρού σας στην ελεύθερη και ανεμπόδιστη μετακίνηση μέσα στην πόλη, ώστε να είναι η κάθε σας βόλτα πραγματικά υπέροχη!

Ενεργά μέλη της δράσης «BABY on WALK», όλες εσείς οι μητέρες!

Με ένα κλικ στο www.LoveEveryMoment.gr θα παρακολουθήσετε το βίντεο που περιγράφει τις δυσκολίες της καθημερινής βόλτας, αλλά και τον τρόπο να αντιδράσετε!

 Εξερευνώντας το site, θα βρείτε τις κάρτες «BABY on WALK» τις οποίες μπορείτε να τυπώσετε και να τις αφήνετε στα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα που εμποδίζουν τον περίπατο σας. Στόχος αυτής της δράσης, η ευαισθητοποίηση των οδηγών!

Προχωρώντας πιο κάτω θα βρείτε ένα διαδραστικό χάρτη, στον οποίο μπορείτε να επισημαίνετε τις καλύτερες περιοχές για βόλτα και να συμβουλευτείτε τις επισημάνσεις των άλλων μαμάδων, ώστε να επιλέγετε τα καλύτερα μέρη για τους περιπάτους σας. Τέλος, θα βρείτε πολύτιμες συμβουλές για να απολαύσετε τη βόλτα με το μωράκι σας σε κάθε στάδιο!

Γίνετε σήμερα μέλος της δράσης «BABY on WALK» στο www.LoveEveryMoment.gr και κάντε την διαφορά.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies