Αρχική ΔιάφοραAgenda «Για μια φούχτα μπάμιες», οικολογική σάτιρα του του Ευγένιου Τριβιζά και εγκαίνια έκθεσης με τίτλο «Τα παιδιά ζωγραφίζουν στο θέατρο «ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131»», την Κυριακή 20 Μαρτίου μετά την παράσταση

«Για μια φούχτα μπάμιες», οικολογική σάτιρα του του Ευγένιου Τριβιζά και εγκαίνια έκθεσης με τίτλο «Τα παιδιά ζωγραφίζουν στο θέατρο «ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131»», την Κυριακή 20 Μαρτίου μετά την παράσταση

από kmir

Στις 20 Μαρτίου, μετά την παράσταση θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής των μικρών μας φίλων, που μας στέλνουν αυθόρμητα, τις δικές τους προτάσεις, εμπνευσμένοι από το εικαστικό ενδιαφέρον του «Για μια φούχτα μπάμιες».

Ως τις 15 Μαρτίου υπάρχει ακόμα περιθώριο για όσους δεν το γνώριζαν να μας στείλουν : Μια ζωγραφιά για την παράσταση που είδαν, μια λεζάντα για τη ζωγραφιά τους, το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και την ηλικία τους.

Οι αποστολές πρέπει να γίνουν:

α) Ηλεκτρονικά στο [email protected]

β) ταχυδρομικά στο «ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131», Πειραιώς 131, Τ.Κ. 11854, για την Παιδική Σκηνή.

Τα έργα που θα εκτεθούν θα είναι 100 συνολικά με σειρά προτεραιότητας στο χρόνο αποστολής. Την ημέρα των εγκαινίων θα ψηφίσουν οι ίδιοι οι μικροί καλλιτέχνες τους 5 καλύτερους, οι οποίοι θα πάρουν αναμνηστικά δώρα.

Τα εγκαίνια θα ακολουθήσει δεξίωση και κοινή διασκέδαση των παιδιών και των συντελεστών της παράστασης.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της «WWF», της «Καλλιστώ» και πραγματοποιείται με την στενή συνεργασία της «Αρκτούρος».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Σκηνοθεσία : Κώστας Ν. Φαρμασώνης

Σκηνικά : Λέα Κούση

Κοστούμια : Τζωρτζίνα Κωστοπούλου

Μουσική: Πλάτων Ανδριτσάκης

Χορογραφίες: Έφη Καρακώστα.

ΠΑΙΖΟΥΝ (με σειρά εμφάνισης): Νίκος Γκεσούλης, Θοδωρής Προκοπίου, Σουζάνα Βαρτάνη, Δημήτρης Αντωνιάδης, Μαρία Καμακάρη, Αντώνης Χαντζής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Κώστας Αυλωνίτης, Γιώργος Σουξές.

Πληροφορίες: 210 3426802

Kουπόνι Δώρου

Το family life εξασφάλισε 15 διπλές προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Για μια φούχτα μπάμιες», στις 20/03, στις 03/04 και στις 17/04, στους 15 πρώτους που θα τηλεφωνήσουν την Τρίτη 15 Μαρτίου, στο 210 7510171 από τις 10.00π.μ.-18.00μ.μ.

 

Διαβάστε επίσης στην ατζέντα για όλες τις μελλοντικές εκδληλώσεις. 


Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies