Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Λαχανικά Μπάρμπα Στάθης: σε «φρέσκες» συσκευασίες

Λαχανικά Μπάρμπα Στάθης: σε «φρέσκες» συσκευασίες

από kmir

Λαχανικά Μπάρμπα Στάθης: σε «φρέσκες» συσκευασίεςΟ Μπάρμπα Στάθης πιστός στην καινοτομία ανανεώνει την εικόνα του σε περισσότερους από 70 κωδικούς λαχανικών, ανάμικτων λαχανικών, ρυζιών με λαχανικά και πατάτας. Όλες οι νέες συσκευασίες, με τον ιδιαίτερα σύγχρονο σχεδιασμό, φέρουν στο μπροστινό μέρος τους τη σφραγίδα διατήρησης βιταμινών. Πρόκειται ουσιαστικά για την εγγύηση ότι ένα ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας φέρνει στο πιάτο μας τα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης χωρίς συντηρητικά, χωρίς ίχνος φυτοφαρμάκων, διατηρώντας τις βιταμίνες και όλη τους τη γεύση.

Η επιλογή των σπόρων με τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια, η υποδειγματική καλλιέργεια και η διαρκής παρακολούθηση και αφοσίωση των έμπειρων γεωπόνων του Μπάρμπα Στάθη εξασφαλίζουν λαχανικά ανώτερης διατροφικής αξίας. Η συλλογή των λαχανικών την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους και η άμεση κατάψυξή τους εξασφαλίζουν ότι τα λαχανικά Μπάρμπα Στάθης φτάνουν στο πιάτο σας τόσο φρέσκα όσο τη στιγμή που κόπηκαν!

Στις νέες συσκευασίες αναγράφονται οι λεπτομερείς διατροφικές πληροφορίες, καθώς και η αναλυτική διατροφική αξία μίας μερίδας, σύμφωνα με το σύστημα Ενδεικτικής Ημερήσιας Πρόσληψης (G.D.Α.). Επιπλέον, σε κάθε συσκευασία υπάρχουν οδηγίες μαγειρέματος και νέες προτάσεις συνταγών για μια νόστιμη και υγιεινή καθημερινή διατροφή.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies