Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Lactal για την ευαίσθητη περιοχή

Lactal για την ευαίσθητη περιοχή

από kmir

lactal_photoΟ σύγχρονος τρόπος ζωής της γυναίκας καθιστά αναγκαία την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Οι ενδυματολογικές συνήθειες, όπως στενά ρούχα και εσώρουχα, η κολύμβηση σε πισίνα, αλλά και η δραστήρια σεξουαλική ζωή, αυξάνουν τους παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη παθογόνων μικροβίων και ταυτόχρονα τις απαιτήσεις υγιεινής του κόλπου.

Ο γυναικείος κόλπος διαθέτει φυσιολογικούς μηχανισμούς άμυνας έναντι των μικροβίων, όπου καθοριστικό ρόλο διαδραματίζουν οι γαλακτοβάκιλοι. Οι γαλακτοβάκιλοι αποτελούν το 80% της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας του κόλπου. Χρησιμοποιούν το γλυκογόνο που υπάρχει άφθονο στο γυναικείο κόλπο και παράγουν γαλακτικό οξύ, το οποίο διατηρεί όξινο το περιβάλλον του κόλπου, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών. Αυτό συνεπάγεται την εξάλειψη συμπτωμάτων, όπως ερεθισμός, ξηρότητα και κνησμός στην ευαίσθητη περιοχή.

Το LACTAL, με περισσότερα από 18 χρόνια κλινικής εμπειρίας, είναι κολπικό gel που περιέχει στη σύνθεσή του γαλακτικό οξύ και γλυκογόνο.

Το LACTAL είναι ιδανικό:

– για τη διατήρηση του φυσιολογικού pH του κόλπου,

– για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δυσάρεστων οσμών,

– για την καταπολέμηση των παθολογικών εκκρίσεων,

– σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική αγωγή της βακτηριακής κολπίτιδας

– κατά τη διάρκεια και μετά τη λήψη αντιβιοτικών.

Το LACTAL είναι απόλυτα ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά από γυναίκες κάθε ηλικίας, ακόμη και κατά την περίοδο της λοχείας και της κύησης. Συνιστάται επίσης κατά το στάδιο της εμμηνόπαυσης, καθώς αντιμετωπίζει την ξηρότητα του κόλπου.

Το LACTAL πωλείται αποκλειστικά στα φαρμακεία από τη Lavipharm, σε συσκευασία των 7 περιεκτών.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies