Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Κρέμα BENOSTAN Anticellulite, κατά της κυτταρίτιδας

Κρέμα BENOSTAN Anticellulite, κατά της κυτταρίτιδας

από kmir

Κρέμα BENOSTAN Anticellulite, κατά της κυτταρίτιδαςΓνωρίζοντας ότι η κυτταρίτιδα είναι υπόθεση διατροφής, άθλησης και ειδικής φροντίδας, η Benostan Laboratories παρουσιάζει την αντικυτταριδική κρέμα σώματος Benostan Anticellulite Cream, ως εργαλείο ουσιαστικής αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας. H Benostan Anticellulite Cream έρχεται μετά από πολυετείς βιοιατρικές έρευνες, να χρησιμοποιήσει πρώτη σε όλον τον κόσμο, τη μέθοδο Moire Topography για τη μέτρηση της απώλειας λίπους μετά από τη θεραπεία, στην περιοχή του σώματος, που χρησιμοποιήθηκε η κρέμα.

Στην πραγματικότητα, η σύνθεση της Benostan Anticellulite Cream είναι εκείνη που εξασκεί συνεργική δράση στην καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της χαλάρωσης του δέρματος, καθώς τα αγνά εκχυλίσματα βοτάνων και το καθαρό ελαιόλαδο που περιέχει, αυξάνουν και συμπληρώνουν την επίδραση του ενός στο άλλο. Η ειδική σύνθεση της Benostan Anticellulite Cream επιτρέπει τη βαθιά εισχώρηση της κρέμας στους ιστούς του υποδέρματος και έτσι επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των λιπιδίων, που συνιστούν την κυτταρίτιδα, βελτιώνοντας θεαματικά την όψη και την υφή της επιδερμίδας και του σώματος.

H Benostan Anticellulite Cream ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, με ελαφρές κινήσεις της παλάμης, μέχρις ότου απορροφηθεί στις περιοχές που χρειάζονται βοήθεια, όπως είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά και τα μπράτσα. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να επαναλάβουμε την εφαρμογή, 2 φορές την ημέρα για 4 εβδομάδες. Για μία πλήρη καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της χαλάρωσης του δέρματος συνίσταται η από κοινού χρήση της BENOSTAN Anti-cellulite body cream με το BENOSTAN Body Oil , ενώ το BENOSTAN Cellutone Gel είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, για τελειοποίηση της υφής του δέρματος.

Τα καλλυντικά Benostan διαθέτουν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, καθώς και σε καταστήματα καλλυντικών στο εξωτερικό (π.χ. Κύπρο, Γερμανία, Σαουδική Αραβία, Συρία).

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies