Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Κρατάει τη γυναίκα του σε ένα κλουβί!

Κρατάει τη γυναίκα του σε ένα κλουβί!

από kmir

klouviΤην αγόρασε πριν 12 χρόνια από δουλεμπόρους!

Ο 64χρονος Luo Jindong θα έπρεπε να είναι εκείνος στη θέση της γυναίκας του, την οποία κρατά φυλακισμένη σε ένα κλουβί. Θα έπρεπε δηλαδή να βρίσκεται φυλακή για τη πράξη του αυτή αλλά και για έναν ακόμη λόγο: την αγόρασε πριν από 12 χρόνια, τη γυναίκα του δηλαδή, από δουλεμπόρους!

Ο οικοδόμος από τη Κίνα αξιώνει τώρα τη φιλευσπλαχνία από τους ανθρώπους, προκειμένου να τον βοηθήσουν να κάνει πιο άνετη τη φυλακή της και να της αγοράσει φάρμακα μιας και είναι διανοητικά άρρωστη.

Όπως γράφουν τα διεθνή μέσα, ο Jindong γεννήθηκε σε μια φτωχή οικογένεια και ανέλαβε την ευθύνη ανατροφής των μικρότερων αδελφών του. Αυτό δεν του άφησε το περιθώριο του χρόνου προκειμένου να βρει την κατάλληλη σύζυγο. Έτσι σε ηλικία 50 ετών βρήκε τη λύση και αγόρασε γυναίκα από δουλεμπόρους… Όπως μάλιστα αναφέρει, δε γνώριζε ποια ήταν η συγκεκριμένη γυναίκα και ποτέ δε ρώτησε το όνομά της! Ήταν απλά η σύζυγός του και αργότερα η μητέρα του παιδιού του.

Ένα χρόνο ωστόσο μετά τη γέννηση του παιδιού τους, εκείνη άρχισε να υποφέρει από νοητικά προβλήματα και έγινε επιθετική οπότε η λύση βρέθηκε με το να την κλειδώσει σε ένα κλουβί!

«Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Δεν είχα χρήματα για την θεραπεία της και είχα πολύ λίγα για να επισκευάσω το σπίτι. Έπρεπε να δουλεύω κάθε μέρα για να ζήσω την οικογένειά μου και ήθελα ο γιος μου να νιώθει ότι η μητέρα του βρίσκεται δίπλα του. Την αγαπούσα πολύ. Εάν υπήρχε άλλος τρόπος, δεν θα την κλείδωνα για τόσο μεγάλο διάστημα. Της μαγείρευα κάθε μέρα, πριν πάω στη δουλειά και φρόντιζα να κάνει μπάνιο συχνά όμως δεν είχα χρήματα για να την πάω στο νοσοκομείο», αναφέρει ο 64χρονος.

 

 

 

newsbeast.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies