Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Κοριτσάκι που γεννήθηκε χωρίς μύτη, βρήκε το χαμόγελό της

Κοριτσάκι που γεννήθηκε χωρίς μύτη, βρήκε το χαμόγελό της

από kmir

muti koritsakiΥποβλήθηκε σε επέμβαση ρινικής εμφύτευσης

​Το χαμόγελο της θα βρει ξανά ένα 2χρονο κοριτσάκι η Τέσα Έβανς από τη Μαγγέρα της Ιρλανδίας που γεννήθηκε χωρίς μύτη. Η μικρή πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση, που είναι γνωστή ως αρρινία. Όμως, υποβλήθηκε σε επέμβαση ρινικής εμφύτευσης και μετά από χρόνια θα έχει μύτη.

Οι γονείς της Τέσα, Γκρεν και Νέιθαν Έβανς, πήραν την δύσκολη απόφαση να υποβληθεί το κοριτσάκι τους σε επέμβαση, όσο εκείνη είναι ακόμη μωρό, καθώς όπως είπαν «ήταν ευκαιρία να αλλάξει σταδιακά η εμφάνισή της με τα χρόνια και να γίνει πιο κανονικό το προφίλ της, χωρίς να χρειαστεί να ‘κόψουν’ το πρόσωπό της».

Το κοριτσάκι, το οποίο δεν έχει καμία αίσθηση όσφρησης, θα χρειαστεί να κάνει και άλλες επεμβάσεις προκειμένου να αντικαταστήσει το εμφύτευμα μετά από χρόνια, έτσι ώστε η μύτη της να «μεγαλώνει» μαζί με το πρόσωπό της.

Όταν φτάσει στην εφηβεία, θα κάνει την τελευταία εμφύτευση, η οποία με την τεχνική του τατουάζ, θα κάνει την μύτη της να μοιάζει με αληθινή.

Συνήθως, άνθρωποι με αρρινία υποβάλλονται σε επέμβαση χτισίματος της μύτης στην εφηβεία, όταν το πρόσωπο έχει σταματήσει να αναπτύσσεται, αλλά οι γονείς της Τέσα ήθελαν να αποφύγουν μια επιθετική μελλοντική επέμβαση.

 

 

 

star.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies