Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Kickers: τα αγαπημένα υποδήματα μικρών και μεγάλων

Kickers: τα αγαπημένα υποδήματα μικρών και μεγάλων

από kmir

Kickers: τα αγαπημένα υποδήματα μικρών και μεγάλωνΒρεφική και παιδική σειρά: H εκμάθηση της βάδισης είναι πρωταρχικό βήμα στην ανάπτυξη των παιδιών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το παιδί πρέπει να αναπτύξει τους μύες των ποδιών για να περπατά σωστά. Η τεχνογνωσία της Kickers εγγυάται άνετα και αξιόπιστα υποδήματα που προστατεύουν και κρατούν σε σωστή στάση το πέλμα, ενώ προσφέρουν ευελιξία στην κίνηση. Όσο τα παιδιά μεγαλώνουν δεν σταματούν να περπατούν και να τρέχουν, δοκιμάζοντας την «ανεξαρτητοποίησή» τους.

Η Kickers ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους με την δημιουργία εύκολων στην εφαρμογή και ανθεκτικών υποδημάτων.

Γυναικεία σειρά: Η γυναικεία σειρά υποδημάτων της Kickers απευθύνεται στην σύγχρονη γυναίκα με χαλαρό στυλ. Είτε είναι casual, cult ή μοντέρνα, τα Kickers δίνουν τη δυνατότητα στη γυναίκα να ζήσει τη ζωή της …με το να είναι ο εαυτός της.

Ανδρική σειρά: Ο παραδοσιακός τρόπος ζωής σε πλήρη εναρμόνιση με τις νέες προσδοκίες των ανδρών – αυτή είναι η φιλοσοφία της αντρικής σειράς Kickers. Μπορεί να είναι αυθεντικά, αστικά ή σπορ, τα ανδρικά υποδήματα Kickers προσδίδουν την αίσθηση ανεξαρτησίας και του ελεύθερου πνεύματος.

Τα υποδήματα Kickers διατίθενται σε μεγάλα πολυκαταστήματα όπως τα Attica, The Mall Athens, Golden Hall, Hondos Center, Lapin House, Μούγερ, NAK και Notos Galleries καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies