Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς KEEN: Παιδικά t -shirt από οργανικό βαμβάκι!

KEEN: Παιδικά t -shirt από οργανικό βαμβάκι!

από kmir

paidika mployzakiaΗ έμπνευσή μας…

Όλα ξεκίνησαν από έναν απλό προβληματισμό… Πόσο ασφαλή είναι αυτά που φοράνε τα μικρά μας αλλά και εμείς οι ίδιοι; Τα ρούχα συνοδεύουν κάθε στιγμή της ημέρας μας κι έτσι θα πρέπει να κάνουμε πολύ προσεκτικές επιλογές.

Το οργανικό μας βαμβάκι…

Το οργανικό βαμβάκι της εταιρείας KEEN, με επεξεργασία χωρίς χημικά, αζωχρώματα, φορμαλδεϋδη, αλλεργιογόνους και καρκινογόνους παράγοντες, είναι δυσεύρετο και πολύτιμο! Καλλιεργείται χωρίς να χρησιμοποιηθούν συνθετικές ουσίες, όπως χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα, είναι υποαλλεργικό και δεν ερεθίζει το δέρμα. Τα υφάσματα είναι ελεγμένα για κάθε επικίνδυνο παράγοντα, παράγονται στην Ελλάδα και ανταποκρίνονται σε όλα τα διεθνή πρότυπα!

Το στυλ μας…

Mοντέρνα και πολύχρωμα σχέδια, ασύγριτη άνεση και απαλότητα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των ρούχων ΚΕΕΝ! Μόνο όταν κάποιος τα φορέσει μπορεί να αντιληφθεί τη μοναδική αίσθηση που προσφέρουν αλλά και τη διαφορά από κοινά, βαμβακερά ρούχα.

Δημιουργήσαμε την πρώτη μας κολεξιόν με σκίτσα κατανοητά για τα παιδιά, τα οποία βασίζονται στις αρχές της Επίτευξης, της Ισορροποίας και της Προσπάθειας!

Ποιοι είμαστε…

Η ιδέα ξεκίνησε από την Εβίτα (Χημικός Μηχανικός, Marketeer, Ηθοποιός και Μαμά) και με τη βοήθεια της Ιωάννας (Χημικός Μηχανικός, Διευθύντρια Παραγωγής σε σημαντική Ευρωπαϊκή Εταιρεία κατασκευής ρούχων και Μαμά), της Δώρας (Γραφίστρια και Μαμά) και της Δήμητρας (Head Fashion Director) έγινε πραγματικότητα! Το brand KEEN αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για τα μικρά μας!

Επισκεφθείτε το site k33n.co.uk για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας, να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν, μέσα από διάφορα σχέδια και μην ξεχνάτε… το όφελος από τα οργανικά ρούχα δεν προκύπτει από την περιστασιακή, αλλά από την καθημερινή χρήση τους!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies