Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

από kmir

Από την Γιώτα Κ., Ίλιον


Υλικά:

  • -1 πακέτο φύλλο σφολιάτα
  • -1/4 κιλού τυρί κασέρι
  • -1/4 κιλού τυρί έμενταλ
  • -1/4 κιλού τυρί ένταμ
  • -λίγο τριμμένο πιπέρι
  • -κομματάκια μπέικον
  • -1 ποτήρι σόδα (αναψυκτικό, όχι σκόνη)
  • -250γρ. κρέμα γάλακτος

 

Εκτέλεση:

  • -Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
  • -Στρώνουμε τα μισά φύλλα σφολιάτας προσέχοντας να σηκώνονται λίγο στις άκρες. Στρώνουμε από πάνω από τα τυριά (που έχουμε τρίψει και ανακατέψει) και το μπέικον.
  • -Απλώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα σφολιάτα και χαράζουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
  • -Ρίχνουμε τη σόδα και την κρέμα γάλακτος πάνω από το φύλλο προσέχοντας να πάει παντού για να ποτίσει.
  • -Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40′.

 

        Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail           στο info@familylife.gr με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies