Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Κανονικές μάνες, κανονικά παιδιά!

Κανονικές μάνες, κανονικά παιδιά!

από kmir

mama1Η Ashlee Wells Jackson φωτογραφίζει τις μαμάδες, άνετες με το σώμα τους, χαρούμενες με τα παιδιά τους.

Ζει και εργάζεται σαν φωτογράφος στο Σικάγο, μητέρα τριών και ιθύνων νους ενός υπέροχου project που ονομάζεται The 4th Trimester Bodies.

Η Ashlee Wells Jackson, απαθανατίζει θαρραλέες και ακομπλεξάριστες γυναίκες που ποζάρουν με σκοπό να γιορτάσουν τη μητρότητα και όχι το σώμα τους.

Όταν η ίδια αισθάνθηκε πως ήταν ανήμπορη να αποδεχτεί τις αλλαγές κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη, συνειδητοποίησε πως υπήρχαν πολύ περισσότερες γυναίκες που έκαναν την ίδια σκέψη.

Σε έναν κόσμο που βρίσκεται σε διαρκή επιδίωξη της αψεγάδιαστης ομορφιάς, των τέλειων κορμιών και της ψευδαίσθησης των γκλαμουράτων γυναικών που βγαίνουν υπέρλαμπρες μετά από μια εγκυμοσύνη.

Οι κανονικές γυναίκες με τις ραγάδες, τα περιττά κιλά που δύσκολα χάνονται και το χαλαρό δέρμα, μπαίνουν στο περιθώριο και μοιάζουν να μην μας αφορούν.

Η Αshlee θέλει απλά να γίνει ακόμη μια γυναίκα, που θα μοιραστεί και θα επικοινωνήσει αυτό που η ίδια και οι υπόλοιπες σκληρά εργαζόμενες μητέρες δικαιούνται. Λίγη δόξα και λίγη αγάπη για το σώμα τους, εκτίμηση για ότι έχουν καταφέρει και σεβασμό στο μεγαλείο της μητρότητας. Όχι του σώματος.

Το Project The 4th Trimester Bodies περιλαμβάνει δεκάδες γυναίκες και ακόμη περισσότερα υπέροχα παιδιά ενώ γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση και λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές.

Η Ashlee Wells Jackson ετοιμάζει περιοδεία σε όλο τον κόσμο για να ολοκληρώσει τη συλλογή της και να εκτυπώσει ένα άλμπουμ-αφιέρωμα σε όλες τις μαμάδες που φωτογραφήθηκαν. Ελπίζει να καταφέρει να έρθει και στην Ελλάδα για να φωτογραφίσει υπερήφανες και όμορφες Ελληνίδες, κάτι που θα το ήθελε πολύ και το ονειρεύεται.

mama2

 

 

 

 

 

 

 

 

mama3

 

 

 

 

 

 

 

 

mama4

 

 

 

 

 

 

 

 

mama5

 

 

 

 

 

 

 

 

mama6

 

 

 

 

 

 

 

 

mama7

 

 

 

 

 

 

 

 

mama8

 

 

 

 

 

 

 

 

mama9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mama10

 

 

 

 

 

 

 

 

mama 11

 

 

 

 

 

 

 

 

mama 12

 

 

 

 

 

 

 

 

mama 13

 

 

 

 

 

 

 

 

mama 14

 

 

 

 

 

 

 

 

mama 15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.lifo.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies