Αρχική Είμαι ΜπαμπάςΔιάφορα Καλοκαίρι: Ζώδια και απιστία!

Καλοκαίρι: Ζώδια και απιστία!

από kmir

ZodiacCircleΜέσα στο καλοκαίρι οι άνθρωποι γνωρίζουν νέος ανθρώπους κάνουν νέες γνωριμίες, ανακαλύπτουν νέους χαρακτήρες και αυτό ουσιαστικά είναι που τους προσελκύει.

Της Σεμιραμίς Παπανικολοπούλου, Αστρολόγου

Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Τοξότη και του Ουρανού στους Ιχθύς, θα θέλουμε περισσότερη θετική ανταπόκριση, όχι μόνο να δίνουμε αλλά και να λαμβάνουμε!

Ποια ζώδια λοιπόν είναι πιο εύκολο να απιστήσουν φέτος το καλοκαίρι;

Δίπλα από το κάθε ζώδιο υπάρχει η βαθμολογία στην κλίμακα από 1-10, με το 10 για τους πιο άπιστους!

Κριός (10)

Αν δεν προσέξει μπορεί να οδηγηθεί εάν είναι παντρεμένος, σε χωρισμό. Είναι γεννημένος για την απιστία, είναι της μιας νύχτας…  βαριέται τα λόγια και μπαίνει γρήγορα στο ψητό!

Ταύρος (5)

Γενικότερα του Ταύρου του αρέσει το καλό φαγητό και το καλό σεξ. Εάν κάποιος θέλει να τον κερδίσει τότε καλό θα ήταν να τον ταΐσει καλά και ακριβά… θα σας ανταμείψει με το καλύτερο σεξ.

Δίδυμοι (8)

Οι Δίδυμοι θα είναι σε μέτριο επίπεδο όσο αφορά την απιστία. Αλλά για να μην ξενερώσει καλό θα ήταν να τον αφήσετε να δείξει τις δικές του ικανότητες στον να ρίχνει αυτόν ή αυτή που θέλει. Αρκεί εσείς να του δείξετε τις διανοητικές σας ικανότητες.

Καρκίνος (7)

Ένας Καρκίνος εκτός από υπερευαίσθητος και ντροπαλός… είναι και πολύ πονηρός, δηλαδή είναι ικανός να δείχνει αθώος αλλά να σας κάνει να λιώνετε μαζί του.

Λέων (9)

«Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να νιώθεις πυρκαγιά..» Η απιστία στους άντρες Λέοντες, θα τους κάνετε να καούν και μετά μόλις έχουν ανάψει για τα καλά να του το φέρετε όσο πιο αργά γίνεται. Είναι στην καλύτερη φάση τους.

Παρθένος (8)

Είναι σιγανά ποταμάκια. Αυτά να φοβάστε. Και να θυμάστε για έναν Παρθένο η βαθμολογία αυτή είναι ουσιαστικά το άριστα. Μην τους δίνετε όμως και πολύ αέρα, γιατί έτσι κι αλλιώς το προβάδισμα θέλουν και όλα τα υπόλοιπα τα κανονίζουν μόνοι τους.

Ζυγός (8)

Είναι άτομα οι Ζυγοί που φλερτάρουν συνέχεια. Είναι ικανοί όχι για 1 night stand αλλά 101 night stand. Είναι δραστήριοι τύποι, ακράτητοι! Αυτό συμβαίνει γιατί η ζωή του είναι μία τραμπάλα πότε γέρνει από τη μία πότε από την άλλη.

Σκορπιός (10)

Ένας Σκορπιό από την αρχή θα σας δείξει το πόσο σας θέλει γιατί είναι στα «ψηλά» του αυτήν την περίοδο. Κάντε του τα δικά σας μαγικά κόλπα και αρχίστε μετατρέποντας το χώμα σε πέτρα….

Τοξότης (8)

Ο Τοξότης είναι και το άτομο το οποίο έτσι και αλλιώς είναι γεννημένο για την απιστία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει σταθερός γιατί κάθε τι καινούργιο θέλει να το ανακαλύπτει και αυτό είναι που τον ανάβει. Θέλει να τα δοκιμάζει όλα.

Αιγόκερως (6)

Τους Αιγόκερους μην τους φοβάστε και πολύ δεν είναι οι μέρες τους για απιστία. Εξάλλου του Αιγόκερου δεν του αρέσουν και πολύ οι καυγάδες, τους βαριέται παρόλο που αυτός τους δημιουργεί!

Υδροχόος (6)

Λόγω του πείσματος που έχουν απιστούν με το ξερό τους το κεφάλι και όχι με το σώμα. Που ουσιαστικά το καλύτερο είναι να απιστήσουν με το σώμα αλλά και πάλι δεν είναι από τη φύση τους και τραγικά άπιστοι, τα πράγματα για αυτήν την περίοδο είναι λίγο πεσμένα.

Ιχθύες (9)

Ο Ιχθύς είναι άτομο που φλερτάρει και σαλιαρίζει με το Β ενώ θα έπρεπε να ασχολείται με το Γ. Είναι αρκετά υψηλά αυτήν την περίοδο, έχουν μεγάλη όρεξη και ορμή μέσα τους και τα θέλουν όλα δικά τους.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies