Αρχική ΔιάφοραAgenda Ημέρα Τριγωνοψαρούλη, στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη

Ημέρα Τριγωνοψαρούλη, στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη

από kmir

Ημέρα Τριγωνοψαρούλη, στο Βιβλιοπωλείο ΠατάκηΔεκατέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου με ήρωα τον Τριγωνοψαρούλη, τον Μάρτιο του 1997, μετά από περισσότερα από 250.000 αντίτυπα που έχουν πουλήσει οι περιπέτειές του, μετά από τη συμμετοχή του σε διεθνή φεστιβάλ, μετά από την επιτυχία του στην Κορέα και την επικείμενη κυκλοφορία του στην Κίνα, μετά από τη θριαμβευτική υποδοχή της τελευταίας περιπέτειάς του στο θέατρο και στο βιβλίο, οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ καθιερώνουν:

“ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗ” – κάθε τρίτο Σάββατο του Μαρτίου, ημέρα για την αποδοχή του διαφορετικού, ημέρα για την αποδοχή του άλλου. Τελικά όλοι είμαστε διαφορετικοί – αφού ο καθένας μας είναι μοναδικός.

Φέτος η Ημέρα Τριγωνοψαρούλη θα εορταστεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη (Ακαδημίας 65, Αθήνα). Από τις 11:00 το πρωί παιδιά από 4 έως 104 ετών μπορούν: να συναντήσουν τον συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο, ν’ αφήσουν το αποτύπωμά τους στον χορευτικό βυθό του Τριγωνοψαρούλη, να μάθουν μια καινούρια τεχνική χρωματίζοντας τον δικό τους Τριγωνοψαρούλη με τη βοήθεια καλλιτεχνών, να παίξουν, να χορέψουν και να τραγουδήσουν με τους ηθοποιούς της παράστασης, να μεταμορφωθούν με face painting, και να φωτογραφηθούν με το βιβλίο τους και να μπουν στην κλήρωση για δώρα-έκπληξη!

Για την Ημέρα Τριγωνοψαρούλη το Νέο Θέατρο, το οποίο από τις 24 Οκτωβρίου παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη με τεράστια επιτυχία το έργο «Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει», θα βρίσκεται στην Αθήνα για πέντε μόνο παραστάσεις στο ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ (Πατησίων και Αγ. Μελετίου):

Τετάρτη 16, Πέμπτη 17, Παρασκευή 18 για σχολεία,

Σάββατο 19 (ώρα 15:30) και Κυριακή 20 (ώρα 11:30) για το κοινό.

Κρατήσεις στο ταμείο του Θεάτρου – τηλ. 210 8650250 – 210 8620231

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies