Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy!

Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy!

από kmir

vichy iamatiko neroΓεννημένο στα ηφαίστεια της Γαλλίας, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία για επιδερμίδα ισχυρότερη έναντι των επιθετικών παραγόντων.

Από τη δημιουργία της το 1931 από το Δρα. Haller, η Vichy προσφέρει στις γυναίκες προϊόντα που συνδυάζουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Για να μπορεί να ανταποκρίνεται σε αυτό το στοίχημα, η Vichy διαθέτει εξαιρετικά εφόδια.

Πρώτα απ’ όλα, το θεμελιώδες συστατικό της: Tο Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, που γεννιέται στην περιοχή των γαλλικών ηφαιστείων.

Αυτό το αγνό και φυσικό νερό αποτελεί το βασικότερο συστατικό που ενσωματώνεται στην καρδιά όλων των προϊόντων Vichy.

Πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία με περιεκτικότητα 5,2 g/l, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy ενισχύει την επιδερμίδα έναντι των επιθετικών παραγόντων χάρη στις μοναδικές ιδιότητές του: ενδυναμώνει, εξισορροπεί, αναζωογονεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Χάρη σε αυτό το συνδυασμό του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy και της εξειδικευμένης προσέγγισης όσον αφορά τη σύνθεση και την αξιολόγηση, η Vichy προσφέρει στις γυναίκες προϊόντα που έχουν τη δυνατότητα να τους χαρίσουν ισχυρότερη επιδερμίδα για καλύτερη ζωή. Ισχυρότερη είναι η επιδερμίδα που διαθέτει μεγαλύτερη ικανότητα αντιμετώπισης ενδογενών και εξωγενών παραγόντων οι οποίοι μπορεί να μειώσουν την ανθεκτικότητά της.

Αποδεδειγμένα η επιδερμίδα γίνεται πιο δυνατή!

Αποκατάσταση ισορροπίας: Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy εξισορροπεί το pH όταν παρουσιάζονται επιθετικοί παράγοντες, όπως π.χ. η ρύπανση, την οποία μπορούμε να συγκρίνουμε με μια όξινη επίθεση. Ένα ισορροπημένο pH είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία της επιδερμίδας.

Ενίσχυση: Tο Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy ενισχύει την αντοχή της επιδερμίδας έναντι των επιθετικών παραγόντων, είτε πρόκειται για ακτινοβολία UVA είτε για οξειδωτικό στρες. Συγκεκριμένα, αυξάνει τη σύνθεση σημαντικών ενζύμων για τη φυσική διαδικασία αντιοξειδωτικής άμυνας της επιδερμίδας.

Ανανέωση: Το Μεταλλικό Νερό της Vichy, όχι μόνο επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση, αλλά επιπλέον ενισχύει τον φραγμό προστασίας της επιδερμίδας και βελτιώνει την ποιότητά της (συσφίγγει τους πόρους, διατηρεί τα επίπεδα του σμήγματος, μειώνει την απώλεια νερού).

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies