Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! H συγκλονιστική διάσωση βρέφους στη μέση του δρόμου!

H συγκλονιστική διάσωση βρέφους στη μέση του δρόμου!

από kmir

DIASWSI MWROΦωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή που η γυναίκα προσπαθεί να το κρατήσει στη ζωή.

Ήταν περίπου δύο το μεσημέρι όταν το όχημα με τις δύο γυναίκες σταμάτησε στη μέση του αυτοκινητοδρόμου στο Μαϊάμι, όπου και εκτυλίχθηκαν στιγμές αγωνίας.

Η μητέρα του μόλις πέντε μηνών βρέφους το κρατούσε στην αγκαλιά της και φώναζε βοήθεια. Δίπλα της, σε κατάσταση πανικού η αδερφή της. Το μωρό ήταν μελανό και είχε πάψει να αναπνέει.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σταμάτησε και οδηγοί συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να προσφέρουν βοήθεια αλλά κανείς δεν έπαιρνε την ευθύνη να διαχειριστεί ένα τόσο εύθραυστο πλάσμα.

Η θεία του παιδιού, Pamela Rauseo, συνειδητοποίησε πως αν περίμεναν λίγο ακόμη μπορεί να ήταν αργά, έσκυψε πάνω από το μωρό και του έδωσε το φιλί της ζωής.

Τη στιγμή απαθανάτισε φωτογράφος που περνούσε τυχαία από το σημείο. Λίγο μετά το μωρό ανέλαβαν οι αστυνομικοί και οι οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο.

Ήδη ο μικρός είχε ξαναζωντανέψει και ξεπεράσει τον κίνδυνο του θανάτου χάρη στη θεία του. Λίγο αργότερα η μητέρα του εξήγησε πως ο μικρός έχει γεννηθεί πρόωρα και αντιμετωπίζει αναπνευστική ανεπάρκεια, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπισε τόσο ισχυρή κρίση.

diaswsi mwro 2

 

 

 

 

 

 

 

 

diaswsi mwro 3

 

 

 

 

 

 

 

 

www.lifo.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies