Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! H φωτογραφία πατέρα και γιου που δίχασε το διαδίκτυο!

H φωτογραφία πατέρα και γιου που δίχασε το διαδίκτυο!

από kmir

paterasgiosΑντιδράσεις, σχόλια και συζητήσεις προκάλεσε η φωτογραφία ενός πατέρα με το γιο του στο μπάνιο του σπιτιού τους… 

Το Facebook αφαίρεσε τη φωτογραφία με την αιτιολογία του γυμνού παρότι πρόκειται για την εικόνα ενός πατέρα που κρατά στο ντους τον άρρωστο μικρό γιο του.

Η φωτογράφος και μητέρα, Heather Whitten είπε ότι τράβηξε τη φωτογραφία το Νοέμβριο του 2014, όταν ο γιος της ήταν άρρωστος από σαλμονέλα και ο πατέρας του έκανε μαζί του ντους για να του ρίξει τον πυρετό. Μάλιστα, τόνισε, ότι το παιδί νοσηλεύτηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο.

Η φωτογράφος μίλησε και για τα συναισθήματα που την έκαναν να πιάσει τη μηχανή της και να απαθανατίσει το σύζυγο και το παιδί της.

«Ο Τόμας είχε περάσει ώρα στο μπάνιο μαζί του για να του ρίξει τον πυρετό. Αυτός ο άντρας, σύζυγος, σύντροφος και πατέρας ήταν τόσο υπομονετικός, τόσο τρυφερός, τόσο υπέροχος και τόσο δυνατός έχοντας τον μικροσκοπικό μικρό μας γιο στην αγκαλιά του… Συγκλονίστηκα από τη σκηνή μπροστά μου, βγήκα έξω, πήρα τη μηχανή μου και επέστρεψα για να τραβήξω μερικές φωτογραφίες και φυσικά τις μοιράστηκα», είπε στην αμερικανική Huffington Post.

Ωστόσο, όταν η φωτογράφος δημοσίευσε την εικόνα στο Facebook, το site κοινωνικής δικτύωσης την αφαίρεσε για παραβίαση της πολιτικής του για τις φωτογραφίες.

Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν το Facebook επέτρεψε και πάλι την ανάρτηση της φωτογραφίας ζητώντας συγγνώμη.

Η φωτογραφία και η ιστορία της είχε μοιραστεί σχεδόν 33.000 φορές και έχει λάβει πάνω από 140.000 like αλλά και θετικά και αρνητικά σχόλια.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies