Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Η παράκληση της κόρης στην καρκινοπαθή μαμά της…

Η παράκληση της κόρης στην καρκινοπαθή μαμά της…

από kmir

paraklisi koris 1​Η 38χρονη Σέλεϊ Κέιν διεγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος και υποβλήθηκε σε επώδυνες θεραπείες…

κατά τη διάρκεια των οποίων πάγωνε το κεφάλι της στους -4 βαθμούς Κελσίου, προκειμένου να μην χάσει τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες.

Η Σέλεϊ πήρε αυτή την απόφαση, όταν η 10χρονη κόρη της, μόλις έμαθε ότι έχει καρκίνο την παρακάλεσε να μην γίνει καραφλή.

Εκείνη τη στιγμή η 38χρονη γυναίκα ορκίστηκε ότι θα παλέψει για τη ζωή της, αλλά και για να μην αλλάξει η εξωτερική της εμφάνιση και έτσι επί τρεις ώρες φορούσε ένα ειδικό κράνος που πάγωνε το κεφάλι της στους -4 βαθμούς Κελσίου, ώστε να σταματήσει η πτώση των μαλλιών από τα ισχυρά φάρμακα της χημειοθεραπείας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σκληρής της μάχης με τον καρκίνο, η νεαρή μητέρα σηκωνόταν με μεγάλη δυσκολία από το κρεβάτι, ντυνόταν και βαφόταν, ώστε να μην αισθάνεται άρρωστη.

Όπως είπε μάλιστα η ίδια, η διαδικασία αυτή την έκανε πιο δυνατή και κατάφερε να διατηρήσει μια πιο θετική ψυχολογία για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

paraklisi koris 2«Δεν ήθελα να δείχνω σαν ετοιμοθάνατη μπροστά στα παιδιά μου. Στην πρώτη θεραπεία φώναζα στη νοσοκόμα να μου βγάλει το κράνος γιατί ο πόνος από το κρύο ήταν αφόρητος, αλλά ήμουν αποφασισμένη να δείχνω ότι είμαι καλά μπροστά στα παιδιά μου. Δεν ήθελα να φοβηθούν, βλέποντάς με χωρίς μαλλιά. Ήθελα να μην με φοβούνται», είπε.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι η διαδικασία αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη. Μάλιστα αν και προσπάθησε να πείσει τα παιδιά της ότι η κατάστασή της δεν ήταν σοβαρή, εκείνα τρομοκρατήθηκαν, αφού είχαν δει ένα συγγενικό πρόσωπο να πεθαίνει από καρκίνο.

Τώρα, οχτώ μήνες μετά τις θεραπείες, ο καρκίνος της Σέλεϊ είναι σε ύφεση και η ίδια έχει αποφασίσει να κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον.

 

 star.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies