Αρχική ΔιάφοραΣυνεντεύξεις Η Παναγιώτα Βλαντή στο familylife.gr!

Η Παναγιώτα Βλαντή στο familylife.gr!

από kmir

vlanti 1Το βιολογικό σου ρολόι δηλαδή δεν χτύπησε ποτέ;

Δεν πιστεύω σε βιολογικά ρολόγια, πιστεύω ότι η ανάγκη εντός εισαγωγικών έρχεται όταν έχεις τον ιδανικό σύντροφο.

Ναι θέλω να κάνω παιδί αλλά αν δεν γίνει, υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή που μπορείς να τα εξισορροπήσεις, να τα βάλεις στη ζυγαριά και να πεις «οκ δεν έκανα παιδί… καλύτερα να μην κάνω παιδί αν είναι μέσα σε μια σχέση προβληματική», μπορεί να βρω μόνο έναν σύντροφο στη ζωή μου και μέχρι το τέλος να μην καταλάβω ότι μου λείπει το παιδί…. Ναι θα ήθελα ένα παιδί αλλά αν δεν γίνει δεν θα πεθάνω, είμαι συμφιλιωμένη με αυτό πλέον.

Ποια λάθη κάνουμε στις ερωτικές μας σχέσεις;

Συνήθως όταν προσδίδουμε χαρακτηριστικά στον άλλον τα οποία δεν τα έχει! Μας έχει κάνει να τα πιστέψουμε ότι τα έχει, γιατί είμαστε βουτηγμένοι μέσα στο συναίσθημα, δεν βλέπουμε πόσο σκοτεινός είναι ο άλλος, το πόσο θέλει να μας κατασπαράξει, το πόσο πραγματικά θέλει το κακό μας.

Έχω βρεθεί σε σχέση που δεν καταλάβαινα… ο άνθρωπος που ήμουνα στη σχέση αισθανόμουν ότι δεν με θαύμαζε και δεν εννοώ να με θαυμάζει σαν ηθοποιό, να με θαυμάζει ως προσωπικότητα.

Ο έρωτας βασίζεται παρά πολύ στον θαυμασμό… εγώ επειδή σταμάτησα να θαυμάζω τον σύντροφο μου έφυγα, γιατί έβλεπα ότι είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος μεταμορφωνόταν κάθε μέρα σε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήξερα.

Όταν όμως ο έρωτας περνάει δεν γίνεται αυτό;

Υπάρχει η αγάπη, ο θαυμασμός δεν φεύγει. Θαυμασμός δεν είναι επειδή είμαι ηθοποιός και θαυμάζει την πρεμιέρα μου.

Θαυμασμός είναι να θαυμάζει τον τρόπο που κινούμαι με τους φίλους μου, τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στους φίλους μου, τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στην δουλεία μου, δεν λέω να με θαυμάζει αν είμαι καλή ή όχι στη παράσταση, να με στηρίζει και να είναι δίπλα μου και εγώ εκείνον. Είμαι από τις γυναίκες που έχουν στηρίξει πάρα πολύ τους συντρόφους τους, γι΄αυτό το λέω έτσι!

“Ευχαριστώ” άκουσες όμως;

Δεν το έκανα για να ακούσω ευχαριστώ, το έκανα γιατί το ένιωθα. Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως κάποιος άνθρωπος έπαιξε πολύ άσχημα με τον χρόνο μου…

Αν μπορούσες λοιπόν να γυρίσεις τον χρόνο πίσω;

Ναι θα μείωνα τον χρόνο στην τελευταία μου σχέση… είναι το μόνο που έχω μετανιώσει. Έχω κάνει λάθη στη δουλεία μου, έχω κάνει κάποιες λάθος συνεργασίες αλλά δεν έχω μετανιώσει γιατί πήρα…

Ναι άλλα ο χρόνος όπως είπαμε είναι αμείλικτος…

Ναι είναι αμείλικτος… ελπίζω να είναι και για εκείνους που παίζουν με τον χρόνο μας. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε με τους άλλους πιο ειλικρινείς κάποια στιγμή. Μερικές φορές δεν είμαστε ειλικρινείς ούτε με τον εαυτό μας και μπορεί αυτό να ήταν ένα εμπόδιο.

Πότε αποδίδεις καλύτερα στη δουλεία σου, όταν είσαι ερωτευμένη ή όταν είσαι στεναχωρημένη;

Δεν υπάρχει αυτό, ότι ο πόνος μας κάνει πιο δημιουργικούς.

Έχει τύχει να πονέσω πάρα πολύ και να έχω κάνει πολύ ωραία πράγματα στη δουλειά και έχει τύχει να είμαι πολύ ερωτευμένη, να πετάω και να κάνω πάλι πολύ ωραία πράγματα ή να είμαι σε μια νορμάλ κατάσταση και να μην κάνω….

Θέλω πάρα πολύ να ερωτευτώ ενώ παλαιότερα δεν ήθελα, γιατί ήμουνα απογοητευμένη.

Αλλάζει ο τρόπος που ερωτευόμαστε όσο μεγαλώνουμε;

Ναι… είμαστε λίγο πιο πολύ σοφοί μέσα σε εισαγωγικά, αν μπορεί να υπάρξει σοφία στον έρωτα.

Και τι ψάχνουμε όσο τα χρόνια περνούν;

Δεν ξέρω τι ψάχνω το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω να έρθει ένα τσουνάμι … κάποια στιγμή η ηρωίδα του έργου λέει: «Δεν ξέρω αν αγάπησα πότε κανέναν και ούτε πιστεύω ότι αγαπήθηκα, άρα λοιπόν θέλω να πιστεύω ότι μπροστά μου είναι ο μεγάλος έρωτας!»

Πιστεύεις στον έναν και μεγάλο έρωτα ή ερωτευόμαστε ανάλογα τις συνθήκες, τις αλλαγές της ζωής…

Πιστεύω ότι ο έρωτας σε βρίσκει εκεί που δεν το περιμένεις και αυτόν τον έρωτα εγώ θέλω και επιδιώκω. Τον μεγάλο μου έρωτα θα τον ζήσω τώρα!

Υπάρχει κάτι στη ζωή σου αυτή τη στιγμή;

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για το αν υπάρχει κάτι στη ζωή μου, μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων και αυτά που έχω περάσει στην προηγούμενη σχέση μου, είμαι πάρα πολύ προσεκτική και οφείλω να σεβαστώ πιο πολύ πλέον την προσωπική μου ζωή.

Αναγκάστηκα να μπω σε ένα τρυπάκι δημοσιευμάτων, δεν θα το αναλύσω περισσότερο αλλά από εδώ και πέρα θα είμαι πολύ προσεκτική.

Τηλεοπτικά τι θα κάνεις;

Τηλεοπτικά ήμουν τυχερή φέτος γιατί παρόλο που δεν υπήρχαν πολλά πράγματα στη τηλεόραση, έκανα πολύ καλά guest, δύο στον Λαζόπουλο και ένα στη Μουρμούρα.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies