Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Η απίστευτη απάντηση μαθήτριας δημοτικού σε πρόβλημα μαθηματικών…

Η απίστευτη απάντηση μαθήτριας δημοτικού σε πρόβλημα μαθηματικών…

από kmir

provlima mathimatika​Viral έγινε η απάντηση μιας μικρούλας μαθήτριας δημοτικού στις ΗΠΑ, σε ένα πρόβλημα στα μαθητικά που της έβαλε η δασκάλα της στο σχολείο!

Το πρόβλημα ήταν: «8 μαθητές γυμνασίου και εναλλάξ ραντεβού. Όλοι βγήκαν με όλους. Βρείτε την σειρά των ραντεβού».

Όμως η μικρούλα Μάντυ Ντάγκλας έχει μάθει αλλιώς τους κανόνες των κοριτσιών για τα πρώην αγόρια φίλων της από τη μαμά της. Και φυσικά δεν δίστασε να γράψει και την άποψή της ως απάντηση στο τεστ μαθηματικών:

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το πρόβλημα επειδή η μαμά μου λέει ότι σύμφωνα με τον κώδικα των κοριτσιών δεν επιτρέπεται να βγεις με το πρώην αγόρι φίλης».

Η επική απάντηση της μικρούλας έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο από τη στιγμή που η μητέρα της ανέβασε την απάντηση στη σελίδα του Facebook της Huffington Post.

Η Τζεν Ντάγκλας δήλωσε πως το πρόβλημα τη σόκαρε αλλά είναι περήφανη για την απάντηση της κόρης της.

«Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ανοιχτόμυαλο άνθρωπο και ως ελεύθερη μητέρα προσπαθώ να μάθω στα παιδιά μου για την ισότητα και τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων που θα συναντήσουν στη ζωή τους. Η πρώτη μου όμως αντίδραση όταν είδα την ερώτηση ήταν πως δεν είναι κατάλληλη για παιδιά της τετάρτης δημοτικού ή γενικά οποιασδήποτε τάξης».

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies