Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Η αντίδραση καθηγητή όταν ένα μωρό άρχισε να κλαίει στο μάθημα του!

Η αντίδραση καθηγητή όταν ένα μωρό άρχισε να κλαίει στο μάθημα του!

από kmir

kathigitis - mwroΈκπληκτοι έμειναν οι φοιτητές στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, όταν ο καθηγητής Sydney Engelberg πήρε αγκαλιά το μωρό μιας φοιτήτριας που έκλαιγε και συνέχισε κανονικά τη διάλεξη.

 

Η φωτογραφία του 54χρονου καθηγητή να κρατάει ένα μωρό κατά τη διάρκεια του μαθήματος έγινε viral κι απέσπασε χιλιάδες θετικά σχόλια.

 

Ο Sydney Engelberg αποφάσισε να αναλάβει δράση όταν το μωρό άρχισε να κλαίει και η ντροπιασμένη μητέρα σηκώθηκε να φύγει από την τάξη. Τότε ο καθηγητής πήρε το μωρό αγκαλιά και συνέχισε το μάθημα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

 

kathigitis mwro 2«Ο πατέρας μου διδάσκει σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, οπότε έχει και μαθητές μεγαλύτερους σε ηλικία. Υπάρχουν πολλές νέες μαμάδες και πολλές από αυτές έχουν μικρά μωρά. Τις ενθαρρύνει να τα φέρνουν στην τάξη αλλά και να τα ταΐζουν έτσι ώστε να μη χάνουν το μάθημα» δήλωσε η κόρη του, Sarit Fishbaine.

«Ο πατέρας μου αγαπάει πολύ τα μωρά. Έχει πέντε εγγόνια. Είναι ο μόνος που κινείται μέσα στην αίθουσα και γι΄ αυτό κράτησε το μωρό, για να το ηρεμήσει, συνεχίζοντας τη διδασκαλία» έγραψε στο facebook.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies