Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Η ΙΚΕΑ ανακαλεί τις παιδικές κούνιες GUNGGUNG!

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί τις παιδικές κούνιες GUNGGUNG!

από kmir

ikea kounisΈχοντας δεχτεί τέσσερις αναφορές σχετικά με τις συγκεκριμένες κούνιες

η ΙΚΕΑ τις ανακαλεί ώστε να αποφευχθούν πιθανά ατυχήματα και παρέχει αποζημίωση σε όσους πελάτες τις επιστρέψουν.

Η ΙΚΕΑ παρακαλεί τους καταναλωτές που διαθέτουν παιδική κούνια GUNGGUNG, να σταματήσουν την χρήση της και να την επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ για την πλήρη αποζημίωση τους.

H IKEA έχει δεχτεί τέσσερις αναφορές μεμονωμένων περιστατικών στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, που περιγράφουν ότι τα εξαρτήματα της ανάρτησης πιθανώς να μην είναι σύμφωνα με τις ποιοτικές προδιαγραφές της, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα ατυχήματος.

«Αναπτύσσουμε προϊόντα με σκοπό να τονώσουμε την παιδική δημιουργικότητα και την φυσική ανάγκη για παιχνίδι. Τα παιδιά δεν σκέφτονται την ασφάλεια τους όταν παίζουν, συνεπώς πρέπει να σκεφτόμαστε εμείς για την ασφάλεια των παιδιών όταν αναπτύσσουμε προϊόντα. Στην ΙΚΕΑ, πουλάμε προϊόντα τα οποία θα δίναμε στα δικά μας παιδιά. Κάποιες φορές όμως παρόλο που στα προϊόντα έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι όσον αφορά τις εφαρμόσιμες προδιαγραφές και την νομοθεσία, μπορεί να γίνουν κάποια λάθη. Συνεπώς ανακαλούμε τις κούνιες GUNGGUNG για την αποφυγή άλλων περιστατικών»,  δηλώνει η Cindy Andersen, διευθύντρια του τομέα παιδικών προϊόντων της ΙΚΕΑ.

Η παιδική κούνια GUNGGUNG διατίθεται σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται η ΙΚΕΑ από την 1η Απριλίου 2014.

Η παιδική κούνια GUNGGUNG μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ για την πλήρη αποζημίωση του προϊόντος. Δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς για την αλλαγή του προϊόντος.

 

 

 

www.efsyn.gr

 

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies