Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής ΓΟΠΕΣ ΠΛΑΚΙ

ΓΟΠΕΣ ΠΛΑΚΙ

από kmir

ΓΟΠΕΣ ΠΛΑΚΙΑπό την Σοφία Λέκα, Ιλιον

Υλικά:

  • -1 κιλό γόπες
  • -1 ματσάκι μαϊντανό
  • -3 ντομάτες
  • -2 πιπεριές κέρατο
  • -1 σκελίδα σκόρδου
  • -1 κ.γ. ζάχαρη
  • -αλάτι και πιπέρι
  • -½ φλιτζ. Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  • -Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει τις γόπες, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν από τα υγρά τους.
  • -Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και το σκόρδο και τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο μέσα σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτοντας το αλάτι και την ζάχαρη.
  • -Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αν θέλουμε σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 15 λεπτά. 
  • -Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γόπες στο τηγάνι και τις καλύπτουμε με τη σάλτσα. 
  • -Τις ψήνουμε, σε χαμηλή θερμοκρασία, σκεπασμένες, για 15 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. 
  • -Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και πιπέρι.

 

        Aν θέλετε, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας και την δική σας αγαπημένη συνταγή. Στείλτε e-mail           στο info@familylife.gr με τίτλο “ΣΥΝΤΑΓΗ”.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies