Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Γονείς δώρισαν τα νεφρά τους στα παιδιά τους!

Γονείς δώρισαν τα νεφρά τους στα παιδιά τους!

από kmir

nefraΟι υπέροχοι γονείς κατάφεραν να γράψουν ιστορία με την απόφαση τους να δωρίσουν και οι δύο τα νεφρά τους στα δύο παιδιά τους

τα οποία γεννήθηκαν με δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα.

Πρώτα ο Μαρκ, ο πατέρας της οικογένειας ο οποίος δώρισε το νεφρό του στο γιο του που τότε ήταν δύο ετών και υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση απ΄όταν ήταν μόλις ενός μήνα.

Στη συνέχεια, επτά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο, η Τζόαν, η μητέρα της οικογένειας, δώρισε το νεφρό της στην κόρη της όταν και εκείνη έδωσε μάχη για τη ζωή της όταν τα ζωτικά της όργανα καταστράφηκαν.

Δύο μήνες πριν, οι περήφανοι γονείς κατάφεραν να ζήσουν μία ακόμα ευτυχισμένη και γεμάτη περηφάνια στιγμή, όταν είδαν τα παιδιά τους να βραβεύονται στους αγώνες των παιδιών με μεταμοσχεύσεις στη Βρετανία.

Και τα δύο παιδιά είχαν γεννηθεί με προβλήματα στα νεφρά. Ο μικρός Όλιβερ είχε μικροσκοπικά νεφρά ενώ η Έλλα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή από πολύ μικρή ηλικίας.

«Είμαστε απλά ανακουφισμένοι που μπορούσαμε να τους κάνουμε ένα ακόμα δώρο ζωής και περήφανοι για τα παιδιά μας» δήλωσε ο πατέρας της οικογένειας.

 

 

 

 

www.newsbomb.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies