Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Γεννήθηκε με γλώσσα που δεν σταματούσε να μεγαλώνει!

Γεννήθηκε με γλώσσα που δεν σταματούσε να μεγαλώνει!

από kmir

glwssaΈνα κοριτσάκι γεννήθηκε με μία σπάνια πάθηση εξαιτίας της οποίας η γλώσσα της είναι τεράστια.

Τώρα μετά από τρεις επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη για να διορθωθεί το πρόβλημα, προετοιμάζεται να πάει σχολείο.

Ο λόγος για την Ολίβια Τζίιλις η οποία γεννήθηκε με το σύνδρομο Beckwith-Wiedemann το οποίο εμφανίζεται σε ένα στα 15.000 μωρά που γεννιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η 29χρονη μαμά της Έμα και ο 40χρονος πατέρας της Ίαν, σοκαρίστηκαν μόλις έμαθαν σε έναν υπέρηχο ότι το αγέννητο τότε παιδί τους έχει το συγκεκριμένο σύνδρομο.

Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά τη γέννηση της Ολίβια, οι γονείς της προετοιμάζονται για να την πάνε στην πρώτη τάξη του δημοτικού αφού πρώτα έκανε τρία χειρουργεία για να μειώσει το μέγεθος της γλώσσας της.

Η κυρία Τζίιλις από το Welwyn Garden City, σημείωσε «Όταν η Ολίβια γεννήθηκε, είχα λιγότερο από ένα λεπτό για να την κρατήσω στην αγκαλιά μου αφού την έβαλαν σε θερμοκοιτίδα.

Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να την αποχωριστώ με το που την έφερα στον κόσμο και ενώ έβλεπα τους άλλους γονείς να κρατούν τα παιδιά τους…» Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά τη γέννηση της Ολίβια, οι γονείς της προετοιμάζονται για να την πάνε στην πρώτη τάξη του δημοτικού αφού πρώτα έκανε τρία χειρουργεία για να μειώσει το μέγεθος της γλώσσας της.

Η κυρία Τζίιλις από το Welwyn Garden City, σημείωσε «Όταν η Ολίβια γεννήθηκε, είχα λιγότερο από ένα λεπτό για να την κρατήσω στην αγκαλιά μου αφού την έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να την αποχωριστώ με το που την έφερα στον κόσμο και ενώ έβλεπα τους άλλους γονείς να κρατούν τα παιδιά τους… Τώρα πια οι γιατροί πιστεύουν πως η γλώσσα της θα αναπτύσσεται ομαλά».

www.newsbomb.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies