Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Γεννήθηκαν τρίδυμα με διαφορά πέντε χρόνων!

Γεννήθηκαν τρίδυμα με διαφορά πέντε χρόνων!

από kmir

triduma Τρίδυμα αδέρφια από την Αγγλία που γεννήθηκαν με διαφορά πέντε χρόνων.

Και όμως, η είδηση είναι άκρως αληθινή. Στο παράξενο αυτό περιστατικό συνέβαλε η μέθοδος της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Οι γονείς τους Nicola και Kevin προσπαθούσαν επί πολλά χρόνια να κάνουν ένα παιδί και η «μάχη» τους με τις εξωσωματικές τους στοίχισε, όπως αναφέρουν οι ίδιοι στη δημοσιογράφο Lucy Laing της Daily Mail, σχεδόν 20.000 λίρες.

«Είναι συναρπαστικό το γεγονός ότι τα τρίδυμά μου γεννήθηκαν με πέντε χρόνια διαφορά. Οι άνθρωποι με κοιτάνε περίεργα όταν τους το λέω. Ο James και ο Daniel περίμεναν με λαχτάρα τη μικρή τους αδερφή και τώρα που είναι μαζί μας είναι πολύ προστατευτικοί απέναντί της» είπε η Nicola.

Ηταν 1998 όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να κάνει προσπάθειες για παιδί. Πέρασαν τέσσερα χρόνια, ωστόσο, η επιθυμία τους δεν κατάφερε να γίνει πραγματικότητα. Τότε, η Nicola αποφάσισε να πάει στο γιατρό της.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποκάλυψαν ότι οι σάλπιγγες της ήταν κλειστές και η Nicola έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπείες γονιμότητας.

Το ζευγάρι έκανε επί τρία χρόνια οικονομίες, προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για την πρώτη του προσπάθεια, η οποία έγινε τον Οκτώβριο του 2007. Δεν τα κατάφεραν όμως.

Μετά μεγάλη προσπάθεια και επιμονή η γυναίκα κατάφερε να παράγει 14 ωάρια, από τα οποία γονιμοποιήθηκαν τα οκτώ. Δύο έμβρυα εμφυτεύθηκαν στη μήτρα της και τα υπόλοιπα έξι καταψύχθηκαν.

Ετσι, το 2008 έφερε στον κόσμο δύο αγοράκια. Ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό που ζήσαμε. Τα κρατούσα στην αγκαλιά μου και ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου. Μετά από τόσα χρόνια, ήμασταν επιτέλους γονείς» είπε στη Daily Mail η χαρούμενη μητέρα.

Αφού πέρασε λίγος καιρός αποφασίσουν να προχωρήσουν σε νέο κύκλο εξωσωματικής.

Οι γιατροί κατάφεραν να εμφυτεύσουν στη μήτρα ένα ωράριο που είχε καταψυχθεί. Έτσι, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι!

www.iefimerida.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies