Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Γενέθλια στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Γενέθλια στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

από kmir

ellinikos-kosmosΤα γενέθλια στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» είναι η ιδανική πρόταση για τους γονείς που θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια ανεπανάληπτη εμπειρία, την ιδιαίτερη αυτή μέρα του χρόνου! Με πολύ παιχνίδι, μουσική και χορό, πρωτότυπες δραστηριότητες και εικονική πραγματικότητα, οι μικροί μας φίλοι οργανώνουν στους σύγχρονους χώρους του «Ελληνικού Κόσμου» μοναδικά πάρτυ, που μένουν αξέχαστα στους ίδιους και στην παρέα τους!

Τα γενέθλια σχεδιάζονται και υλοποιούνται από το εξειδικευμένο τμήμα Μουσειοπαιδαγωγών του ΙΜΕ και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως και 12 ετών. Με μια ποικιλία έξυπνων δραστηριοτήτων, που ξεσηκώνουν… πνεύμα και σώμα, τα παιδικά γενέθλια διαμορφώνονται με βάση τις επιθυμίες και τις δυνατότητες των παιδιών στα οποία απευθύνονται. Σκοπός τους είναι η εναλλακτική χρήση ενός σύγχρονου πολιτιστικού χώρου με προγράμματα που έχουν στόχο την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση, την ομαδικότητα και τη δράση των παιδιών που συμμετέχουν.

Μετά το παιχνίδι, το ταξίδι στο χώρο και το χρόνο με οδηγό την τεχνολογία, το χορό, τη μουσική και τα παραμύθια, τα παιδιά καταλήγουν σε ένα πλούσιο τραπέζι με λιχουδιές, για να πάρουν τις δυνάμεις που χρειάζονται ώστε… να συνεχίσουν το πάρτυ!

Τα προγράμματα, οι προβολές Εικονικής Πραγματικότητας, το μενού και φυσικά οι τιμές είναι ευέλικτα για να ικανοποιούν μικρούς και μεγάλους και να ταιριάζουν στο στυλ και τη θεματολογία κάθε πάρτυ.

Πληροφορίες: Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Τηλ: 212 254 0685

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies