Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Φωτογραφίες παιδιών πριν και αφού νίκησαν τον καρκίνο!

Φωτογραφίες παιδιών πριν και αφού νίκησαν τον καρκίνο!

από kmir

karkinos prin kai metaΈνα μήνυμα ελπίδας σε όλους τους γονείς που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις!

Αν υπάρχει κάτι πιο σκληρό από τον καρκίνο, αυτό είναι ο παιδικός καρκίνος, και η απίστευτη στενοχώρια και απελπισία που νιώθει ο γονιός όταν βλέπει το παιδί του άρρωστο κάθε μέρα.

Είναι όμως και εκείνες οι φωτεινές περιπτώσεις, που τα παιδιά τα καταφέρνουν και βγαίνουν νικητές, δίνοντας μαθήματα ζωής σε όλους εμάς με τη δύναμη και το θάρρος που αντιμετωπίζουν τη θανατηφόρα αυτή ασθένεια.

Οι γονείς λοιπόν, μικρών παιδιών, που τα τελευταία χρόνια νοσηλεύτηκαν στο αντικαρκινικό νοσοκομείο του Manchester αποφάσισαν να διοργανώσουν μία εκστρατεία, ώστε να ευαισθητοποιήσουν αλλά και να παρακινήσουν τους γονείς όλου του κόσμου, σχετικά με τον παιδικό καρκίνο και τα συμπτώματα που δεν θα πρέπει να αγνοήσουν.

Αποφάσισαν να φτιάξουν μία σελίδα στο facebook, όπου ανεβάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πετυχημένη θεραπεία, δίνοντας κουράγιο και σε άλλους γονείς που ίσως να αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις. Και μπορεί οι εικόνες να έχουν κεντρικά πρόσωπα άρρωστα παιδάκια, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αλλά τα πλατιά τους χαμόγελα, και το γενικότερο μήνυμα, μόνο αισιοδοξία και ελπίδα μπορούν να προκαλέσουν

 karkinos meta 2

 

 

 

 

 

 

 

karkinos meta 3

 

 

 

 

 

 

 

 

karkinos meta 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.queen.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies