Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΕλέυθερος Χρόνος - Διασκέδαση Φτιάχνοντας το μαγιάτικο στεφάνι!

Φτιάχνοντας το μαγιάτικο στεφάνι!

από kmir

Stefani1Αύριο είναι πρωτομαγιά και παραδοσιακά φτιάχνουμε το μαγιάτικο στεφάνι!

Πως θα δημιουργήσουμε ένα όμορφο και ανοιξιάτικο στεφάνι;

Επιμέλεια: Σκοπελίτη Μαρία

Υλικά:

Λουλούδια τι άλλο! Ότι σας αρέσει, ότι σας φτιάχνει την διάθεση…. τριαντάφυλλα, γαρύφαλλα, μαργαρίτες, φτέρες, μικρά ματσάκια από πεύκο και ελιά για να καλύψετε την βάση του στεφανιού. Σύρμα ή ακόμα καλύτερα σιδερένιες κρεμάστρες, στις οποίες θα δώσετε μια κυκλική μορφή. Επίσης θα χρειαστείτε, σπάγκο ή πετονιά ΚΑΙ πολύχρωμες κορδέλες για να στολίσετε το μαγιάτικο στεφάνι!

Εκτέλεση:

Στο τραπέζι του σπιτιού σας απλώστε όλα τα υλικά που έχετε προμηθευτεί. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μικρά ματσάκια από τα λουλούδια που έχετε μαζέψει, στην συνέχεια δέστε τα ματσάκια με λίγο σπάγκο πάνω στην σιδερένια κρεμάστρα που έχετε δώσει την κυκλική μορφή και αρχίστε να δένετε τα ματσάκια πρασινάδας με την πετονιά, αφού καλύψετε την βάση του στεφανιού με την πρασινάδα, αρχίστε να “ντύνετε” το στεφάνι με τα ματσάκια από λουλούδια κατά τον ίδιο τρόπο.

Αν δεν θέλετε να ντύσετε όλο το στεφάνι με πρασινάδα, μπορείτε να περάσετε λίγη κορδέλα σε κάποιο τμήμα του στεφανιού και να συνεχίσετε κανονικά να στολίζετε το στεφάνι σας με τα υπέροχα λουλούδια που έχετε.

Καλή επιτυχία και καλό μας μήνα!!!!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies