Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΕλέυθερος Χρόνος - Διασκέδαση Φέρτε την Άνοιξη στη ντουλάπα σας!

Φέρτε την Άνοιξη στη ντουλάπα σας!

από kmir

images-assets-sections-eimai-gynaika-eleftheros xronos-xeimwnas-201x300Οι ντουλάπες αγκομαχούν από το χειμερινά.

Έχει φτάσει υποχρεωτικά η ώρα για ν’ ανασκουμπωθούμε και να τις τακτοποιήσουμε….

Βαρετή και επίπονη διαδικασία, αλλά δεν γίνεται και διαφορετικά.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να σας προτείνουμε κάποιες χρηστικές συμβουλές, για να κάνετε αυτήν την διαδικασία, όσο γίνεται πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Βαθιά ανάσα λοιπόν και ξεκινάμε. Οι αλλαγές που θα γίνουν στην εικόνα της ντουλάπας σας, βασικά θ’ αλλάξουν τη δική σας διάθεση.

Ξεκινήστε λοιπόν με το καθάρισμα της ντουλάπας. Βγάλτε έξω τα ρούχα, τα παπούτσια κι ότι άλλο υπάρχει στην ντουλάπα σας. Τραβήξτε τις σκόνες και τα χνούδια με την ηλεκτρική σκούπα, πλύντε την σχολαστικά και αφήστε την να στεγνώσει καλά.

Όσο θα στεγνώνει η ντουλάπα σας, ασχοληθείτε με τα ρούχα σας. Ξεχωρίστε τα ρούχα που χρειάζεστε αυτήν την εποχή.

Μαζέψτε τα χοντρά χειμωνιάτικα ρούχα που θα πρέπει ίσως να τα πάτε καθαριστήριο. Τώρα, πριν να αποθηκεύσετε τα χειμερινά σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεδιαλέξετε ρούχα που δεν φοράτε πια και πιάνουν άδικα χώρο στην ντουλάπα σας.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε – εφόσον είναι ακόμα σε καλή κατάσταση – είναι να τα δωρίσετε σ’ ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τελειώνοντας λοιπόν με όλα αυτά, φτάνει η ώρα για να οργανώστε την ντουλάπα σας για την άνοιξη.

Σκεφθείτε μήπως χρειάζεστε κάποιο ράφι, για να δώσετε καλύτερη εργονομία στο χώρο σας. Ανανεώστε τις κρεμάστρες σας εάν χρειάζεται.

Η ομοιομορφία στις κρεμάστρες, προσφέρει οργανωμένη εμφάνιση στη ντουλάπα σας και εξοικονόμηση χώρου.

Προσωπικά μισώ αυτές τις συρμάτινες κρεμάστρες που δίνουν τα καθαριστήρια. Προτιμώ τις ξύλινες κι ακόμα περισσότερο αυτές που είναι επενδυμένες με ύφασμα. Βοηθούν τα ρούχα να κρέμονται σωστά και να μην χάνουν τη φόρμα τους.

Σκεφθείτε επιπλέον μήπως χρειάζεστε να βάλετε στην ντουλάπα σας κάποιους γάντζους εσωτερικά στα ντουλαπόφυλλα, για να μπορείτε εκεί να κρεμάτε ζώνες μακριά κολιέ κι άλλα αξεσουάρ.

Έτσι θα τα έχετε όλα τακτοποιημένα και δεν θα χρειάζεται να παίρνετε τις αναζητήσεις του Ερυθρού Σταυρού για να βρείτε τα πράγματά σας, την ώρα που ο χρόνος θα πιέζει και θα πρέπει να φύγετε για την δουλειά σας.

Τώρα έφτασε η μεγάλη στιγμή, για να τοποθετήσετε πάλι μέσα τα πράγματά σας.

Γκρουπάρετε τα ρούχα σας ανά κατηγορία και βάλτε τα όλα μαζί (φούστες, παντελόνια, πουκάμισα, μπλουζάκια, εσώρουχα κ.λ.π.). Εάν τα έχετε έτσι τακτοποιημένα, θα μπορείτε πολύ πιο εύκολα να κάνετε τους συνδυασμούς που θα χρειάζεστε για το καθημερινό σας ντύσιμο.

 

fe-mail.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies