Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΕλέυθερος Χρόνος - Διασκέδαση Πως να μην τσαλακώνονται τα ρούχα!

Πως να μην τσαλακώνονται τα ρούχα!

από kmir

RouxaPlusimoΣτη λίστα με τις χειρότερες δουλειές του σπιτιού βρίσκεται σε μια από τις πρώτες θέσεις το σιδέρωμα….

Κουράζεσαι πολύ για να καταφέρεις να σιδερώσεις μέχρι και το τελευταίο εκατοστό τσαλακωμένου ρούχου, καταναλώνοντας παράλληλα χρόνο που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις εντελώς διαφορετικά. Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό;

Παρακάτω θα δείτε εύκολους τρόπους για να μην τσαλακώνονται τα ρούχα σου, χωρίς να χρειαστεί να τα σιδερώσεις:

1. Ίσιωσε τα ρούχα σου με μια νωπή πετσέτα. Για καλύτερα αποτελέσματα, άπλωσε το τσαλακωμένο ρούχο σε μια ίσια επιφάνεια και άφησε την πετσέτα να στεγνώσει πάνω του.

2. Το πιστολάκι μαλλιών έχει κι άλλες χρήσεις: Κρέμασε το τσαλακωμένο σου ρούχο δυο τρία εκατοστά από το πιστολάκι και άφησε το ζεστό αέρα να εξαφανίσει το τσαλάκωμα.

3. Μπες στο ντους. Κι όμως, είναι τόσο απλό. Κλείσε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες στο μπάνιο σου, για να μη φεύγουν οι υδρατμοί και κρέμασε το τσαλακωμένο ρούχο σε μια κρεμάστρα. Κάνε κανονικά ντους, προσέχοντας να μη βρέξεις το ρούχο σου και μέχρι να ολοκληρώσεις το μπάνιο σου, οι υδρατμοί θα έχουν εξαφανίσει το τσαλάκωμα!

4. Ψέκασε τα! Κρέμασε σε μια κρεμάστρα το ρούχο που θέλεις και ψέκασε το από λίγη απόσταση με λίγο νερό. Το τσαλάκωμα θα φύγει μόλις στεγνώσει το ρούχο σου.

 

 

 

fe-mail.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies