Αρχική Παιδί 2-6Πρακτικός Οδηγός Εύκολα σχέδια ζωγραφικής προσώπου για παιδιά!

Εύκολα σχέδια ζωγραφικής προσώπου για παιδιά!

από kmir

003Τα παιδιά αγαπούν πολύ τις απόκριες, έτσι σκεφτήκαμε για φέτος αντί να αγοράσουμε μια μάσκα για το πρόσωπο του παιδιού… Να ζωγραφίσουμε!!!

Το Face Painting κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, μικροί και μεγάλοι προτιμούν να ζωγραφίσουν το πρόσωπο τους από το να αγοράσουν μια μάσκα.

Ποια είναι όμως τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα;

Επιμέλεια: Σκοπελίτη Μαρία

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

-Οι μπογιές που θα χρησιμοιποιήσετε θα πρέπει να έχουν σαν βάση τους το νερό, να είναι μη τοξικές και να είναι υποαλλεργικές.

-Τα βουρτσάκια θα σας βοηθήσουν στη σωστή τοποθέτηση των χρωμάτων στο πρόσωπο του παιδιού.

-Τέλος απαραίτητα υλικά για να μπορέσετε να πετύχετε τα σχέδια ζωγραφικής, είναι το βαμβάκι, σφουγγαράκια και οι μπατονέτες

005Πρόσωπο σκύλου!

Απλώστε σε ένα σφουγγαράκι λευκή μπογιά, αφήστε λίγο περιθώριο στη δεξιά πλευρά του στόματος, για να δημιουργήσετε τη γλώσσα του σκύλου. Στην συνέχεια κάντε ένα μαύρο κύκλο στο αριστερό μάτι και μουτζουρώστε την άκρη της μύτης. Για να σχεδιάσετε τη γλώσσα του σκύλου θα πρέπει πρώτα να ζωγραφίστε με κουκκίδες το σημείο και στη συνέχεια να απλώσετε τη μπογιά.

 

 

 

 

 

003Πρόσωπο νυχτερίδα!!!

Τα παιδιά αγαπούν πολύ αυτό το σχέδιο, για να το κάνετε θα πρέπει να απλώσετε με ένα σφουγγάρι από το μέτωπο μέχρι τη μύτη μπλε σκιά, στη συνέχεια σχεδιάστε τη νυχτερίδα και τα φτερά της με πιο σκούρες αποχρώσεις του μπλε.

Όταν πλέον έχετε τελειώσει με το σχέδιο τονίστε το περίγραμμα της ζωγραφικής με μαύρο χρώμα. Τέλος μην παραλείψετε να ζωγραφίσετε το πρόσωπο της νυχτερίδας.

 

 

 

 

001Πρόσωπο δράκουλα!

Πολλές φορές τα παιδιά θέλουν να τρομάζουν με την μεταμφίεση τους. Για να μπορέσετε να ζωγραφίσετε το πρόσωπο το δράκουλα θα πρέπει, να απλώσετε με ένα σφουγγάρι σε όλο το πρόσωπο του παιδιού γκρι σκιά. Απλώστε μαύρη σκιά στα μάτια, σχεδιάστε τα κέρατα και τα δόντια. Στη συνέχεια τονίστε με μαύρο περίγραμμα τα φρύδια, τα κέρατα, τα μάτια, το στόμα και τα μάγουλα.

 

 

 

 

Καλή επιτυχία!!!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies