Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Επείγουσα έκκληση: Συλλογή φαρμάκων για τη Γάζα!

Επείγουσα έκκληση: Συλλογή φαρμάκων για τη Γάζα!

από kmir

fair-planet ekklisiΤο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και η ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet

Καλούν όλους τους πολίτες να στηρίξουν έμπρακτα το δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, προσφέροντας υγειονομικό υλικό ή ακόμη και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους, οι περισσότεροι εκ των οποίων γυναίκες και μικρά παιδιά, από τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς των Ισραηλινών.

Μέχρι στιγμής έχουν χτυπηθεί ακόμη και νοσοκομεία, ενώ λόγω της επικείμενης χερσαίας και εναέριας επίθεσης στη βόρεια, νότια και ανατολική πλευρά της Λωρίδας της Γάζας οι κάτοικοι καλούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης και έπειτα από έκκληση της παλαιστινιακής ιατρικής οργάνωσης U.H.C.C. το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού από κοινού με την οργάνωση Fair Planet ξεκίνησαν καμπάνια με στόχο την αποστολή βοήθειας σε ανθρώπους που έχασαν τους αγαπημένους τους, την υγεία, τη στέγη και την ελπίδα τους.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

1. Προσφέροντας φάρμακα και υγειονομικό υλικό. Όλα τα παραπάνω συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις του ΜΚΙΕ (δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο, εντός της πρώην Αμερικανικής Βάσης), αλλά και στο γραφείο της ανθρωπιστικής οργάνωσης  Fair Planet Σοφούλη 6, Νέα Σμύρνη, τηλ: 2109631950. 

2. Καταβάλλοντας ακόμη και ένα συμβολικό ποσό ως οικονομική ενίσχυση. Η κατάθεση μπορεί να γίνει -με την ένδειξη «Γάζα»- στους παρακάτω λογαριασμούς:

Eurobank: 0026.0033.24.0200779027, Εθνική Τράπεζα: 153/480101-64

Τράπεζα Πειραιώς: 5038-034274-113 ή με online δωρεά μέσω www.fairplanet.gr

Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας προειδοποιεί ότι το 30% των φαρμακευτικών αποθεμάτων και το 50% του υγειονομικού υλικού έχουν ήδη εξαντληθεί.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies